Tuorein sisältö

Super Bowl -trailereita: Jason Bournen paluu, Independence Day 2, Cloverfield 2, Viidakkokirja ja muuta

08.02.2016 klo 13.43 | Luettu: 5310 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Myös näitä elokuvia mainostettiin amerikkalaisen jalkapallon loppuottelun aikana. Supersankaritrailereita löytyy täältä.

Jason Bournen neljäs seikkailu on saanut ytimekkään nimen Jason Bourne (joten nyt täytyy toivoa, ettei suomenkielinen nimi ole Medusa). Ensi-ilta on heinäkuussa.



Independence Day: Uusi uhka (Independence Day: Resurgence) on teoriassa järkevä myöhäinen jatko-osa. Avaruusolennoilta kesti kauan valmistella uutta hyökkäystä ja maailma on muuttunut. Suomen ensi-ilta on 1. heinäkuuta.



Jättiläishirviöelokuvan Cloverfield mainoskampanja oli mystinen, eikä meidän ole tarkoitus tietää tarkalleen, minkälainen teos on saman firman 10 Cloverfield Lane. Suomen ensi-ilta on 11. maaliskuuta.



Piirretyn ja fyysisen Viidakkokirjan jo väsännyt Disney tuo pian teattereihin version, joka on tehty lähes kokonaan tietokoneella. Suomen ensi-ilta on 15. huhtikuuta.



Gods of Egypt saapuu Suomeen aprillipäivänä. Leffaa on haukuttu korniksi ensimmäisestä mainoksesta lähtien, mutta kai tämä edes vitsinä läpi menee?



Hyppää, Eetu, hyppää! Eddie the Eagle kertoo suomalaisten hyvin tuntemasta mäkikotkasta Michael "Eddie" Edwardsista. Suomen ensi-ilta on niinikään aprillipäivänä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Voice Of Finlandista... Päivä pilalla: Hulk ... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

09.02.2016 klo 06.14 1 tykkää tästä

Eddie the Eagle näyttää kiinnostavimmalta noista. Ekana trailerista tuli mieleen, että hyppäsikö Eetu v-tyylillä?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova