Tuorein sisältö

Jurassic World -miehen avaruusolentojännäriin 12 Years a Slave -tähti

09.02.2016 klo 19.40 | Luettu: 2631 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mitä on tapahtunut sen jälkeen, kun Lupita Nyong'o voitti sivuosa-Oscarin ja People julisti hänet maailman kauneimmaksi ihmiseksi? Hömppäjännärissä Non-Stop hän vilahti lentoemäntänä. Star Wars: The Force Awakens päästi hänet näyttelemään pientä, keltaista animaatiorusinaa. Pian hän näyttelee animaatiosutta elokuvassa Viidakkokirja.

Nyt hänen uransa saattaa edetä (eteenpäin). Nyong'o on liittymässä tieteisjännäriin Intelligent Life. Elokuva kertoo YK:n uudesta osastosta, joka edustaa ihmiskuntaa lajien välisissä tapaamisissa: avaruusolentoihin on nimittäin saatu yhteys.

Colin Trevorrowin tiimin suunnitteleman elokuvan nimi oli aiemmin The Ambassador. Jurassic World -mies Trevorrow on kiireinen, joten hän aikoo jättää ohjaajan tuolin Ava DuVernaylle, joka löi itsensä läpi draamalla Selma. Neuvottelut ovat kesken.

Vanhan juonikuvauksen mukaan elokuva kertoo miespuolisesta virkailijasta, joka rakastuu naiseen, joka paljastuu avaruusolennoksi. Nyong'o näyttelee naista (the woman) tapahtumien keskipisteessä, eli ilmeisesti neiti ufoa.

Vähemmistöihin kuuluvien taiteilijoiden aliedustus on kuuma puheenaihe Hollywoodissa. DuVernay ja Nyong'o ovat kyvykkäitä afroamerikkalaisia naisia, joten heidän parittamisensa on looginen veto.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Colin Farrell saa na... Apocalyptica mittava... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova