Tuorein sisältö

Johnny Depp on Näkymätön mies

10.02.2016 klo 09.15 | Luettu: 5075 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Johnny Depp ei välttämättä yritäkään meikata itseään mahdollisimman omituisen näköiseksi, vaan hankkiutua naamastaan eroon. Hänet on kiinnitetty elokuvan The Invisible Man pääosaan.

Kyseessä on uusi versio vuoden 1933 elokuvasta Näkymätön mies, joka puolestaan perustuu H.G. Wellsin romaaniin. Tiedemies onnistuu muuttamaan itsensä näkymättömäksi, mutta ei peruuttamaan tekoa, joten hänen mielenterveytensä järkkyy.

Elokuva sijoittuu samaan jatkumoon kuin ensi vuonna valmistuva The Mummy, jossa Tom Cruise kohtaa naispuolisen muumion. Tätä hirviöuniversumia suunnittelee Universal Studios, joka rakensi maineensa klassisilla hirviöelokuvilla.

Sellaisia elokuvia kuin Frankenstein Meets the Wolf Man tehtiin jo 40-luvulla, joten Universal ei varsinaisesti matki Marvelin sankariuniversumia.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Behemoth-miehen blue... Kuopio RockCock julk... >

Keskustelut (1 viestiä)

sdfjpfsjpio

10.02.2016 klo 12.45

Ja Addams Family ja Munsters

Vieläkin kyllä kiinnostaa että tehdäänkö tästä kauhu-universumia vai Brendan Fraser-Mummy-tyyppistä Marvelactionia. Se on sääli että vaikka käytettäisiin millaisia efektejä tahansa niin tuskinpa saataisiin sellaista Christopher Leen Draculan tai Nosferatun tyyppistä tunnelmaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova