Tuorein sisältö

Sekstailua Bon Jovin tyyppien kannsa, jenkkikitaristin paljastuskirja rock-elämän lähteillä

15.02.2016 klo 13.50 | Luettu: 2327 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Veteraanirokkari Lita Ford julkaisee paljastuskirjan elämästään. New York Post on esitellyt Living Like A Runaway – A Memoir -kirjan 'parhaita paloja'.

Ford oli äänittämässä vuonna 1984 ilmestynyttä Dancin’ on the Edge -albumia New Yorkissa. Bon Jovin tyypit Jon Bon Jovi ja Richie Sambora olivat myös äänityspuuhissa, joten välillä käytiin yhdessä ottamassa muutamat.

Ford oli liikkeella parhaan ystävänsä Tonin ja kosketinsoittaja Aldo Novan kanssa ja eräänä iltana koko porukka ahtautui Fordin hotellihuoneeseen. Ford ja Bon Jovi 'puuhastelivat' sängyllä ja Toni toisella sängyllä Samboran kanssa. Nova katseli sessioita ja ryysti viiniä.

Jossain vaiheessa Bon Jovi alkoi oksentaa liiallisen viiniannoksen johdosta. Toni heittäytyi anteliaaksi ja hyppäsi Samboran viereltä - 'hei Lita, kokeile tätä, ja niin Ford paatyi seksailemaan Richie Samboran kanssa!

Lopulta myös Jon Bon Jovi pääsi toiminnan makuun, kuten myös Aldo Nova. Meno oli kuin Caligulassa!

Ford paljastaa kirjassaan myös 'lukuisia' muita sänkykumppaneitaan. Dee Ramone, John Entwistle, Eddie Van Halen, Tony Iommi...V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jet Li jäi kotiin: V... Deadpool on supersuo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


819


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova