Tuorein sisältö

Kiitos, Deadpool: Wolverine 3 saattaa olla korkean ikärajan rymistely

17.02.2016 klo 09.21 | Luettu: 3035 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Korkean ikärajan X-Men-elokuva Deadpool tienasi kotimaassaan 132 miljoonaa dollaria kolmessa päivässä. X-Men Origins: Wolverine tienasi 85 miljoonaa ja tuoreempi The Wolverine 53 miljoonaa, vaikka ne tehtiin 2-3 kertaa isommalla budjetilla kuin Deadpool ja teinitkin pääsivät näytöksiin.

Hugh Jackmanin viimeinen Wolverine-elokuva saattaa tavoitella ikärajaa R (joka Deadpoolin tapauksessa tarkoitti, että elokuva on Suomessa K-16). Toy Fair -messuilla on nimittäin nähty tällainen läpyskä:

View post on imgur.com

Korkeasta ikärajasta on toki keskusteltu aiemminkin. Edellisestä elokuvasta leikattiin rajumpi versio kotisohvalla katsottavaksi.

Olettaen että läpyskä on aito, se on kaiken järjen mukaan painettu ennen Deadpoolin ennätyksellistä tulosta. Studio kuitenkin ennusti jo ennen ensi-iltaa, että Deadpool tulee menestymään paremmin kuin edellinen Wolverine: vain suosion laajuus tuli yllätyksenä.

The Wolverine III:n kuvaukset eivät ole alkaneet ja ikärajasta päättää MPAA, mutta toivossa on hyvä elää. Ensi-ilta on maaliskuussa 2017.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Haluatteko päivän li... Lahden Summer Up jul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova