Tuorein sisältö

Kaikki menee pieleen avaruudessa, kun Jumalan hiukkanen löytyy

17.02.2016 klo 19.45 | Luettu: 3539 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

J.J. Abrams tuottaa tieteisjännärin God's Particle. Elokuva kertoo ryhmästä amerikkalaisia astronautteja, joiden kammottava löytö haastaa kaiken, minkä he tietävät todellisuuden kudoksesta. Syystä tai toisesta löytö johtaa epätoivoiseen selviytymistaisteluun avaruusasemalla.

"God particle" eli "jumalhiukkanen" eli Higgsin hiukkanen on oletettavasti olemassa oleva alkeishiukkanen, joka selittää tietyt, fyysikoita yhä askarruttavat asiat. "God's particle" eli "Jumalan hiukkanen" on ilmeisesti ilkeä fiktiivinen versio siitä.

Ensikertalainen Julian Onah ohjaa ja käsikirjoituksesta vastaa Oren Uziel, joka on työskennellyt 22 Jump Streetin ja uusimpien Mortal Kombat -viritelmien (nettisarjan ja suunnitellun elokuvan) parissa.

Ensi-ilta on 24. helmikuuta 2017, eli suunnilleen samoihin aikoihin, kun Abramsin tuottama mysteerijännäri 10 Cloverfield Lane valmistuu tänä vuonna.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Daniel Radcliffe on ... Oscar-jahdissa: käsi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Buaa

18.02.2016 klo 07.30 2 tykkää tästä

Cool! Toivottavasti on kunnon kuumotus-scifiä, eikä mitään koko perheen star warsia. Täällä kaivataan enemmän Solariksen kaltaista menoa.
lainaa

Kirjoita kommentti


100


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova