Tuorein sisältö

Entinen Rainbow-vokalisti tyrmää paluuta tekevän Rainbown 'lainamiehistön'

22.02.2016 klo 10.22 | Luettu: 1740 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entinen Rainbow ja Deep Purple -laulaja Joe Lynn Turner on tyrmännyt Ritchie Blackmoren päätöksen tuoda Rainbow takaisin korvaavien muusikoiden avulla. Turnerin mukaan Blackmore ja Rainbow ansaitsisivat enemmän, alkuperäisiä soittomiehiä.

Blackmore tekee Rainbown kanssa muutaman keikan kesäkiertueen. Ronnie Romero on palkattu laulajaksi. Bändin muut miehet ovat Stratovariuksesta tuttu Jens Johansson sekä Blackmore's Night -kokoonpanossa vaikuttavat David Keith ja Bob Nouveau.

Eddie Trunkin ohjelmassa (SiriusXM, "Eddie Trunk Live") Turner olisi toivonut Blackmoren päätyvän alkuperäisiin Rainbow-miehiin.

- Olin järkyttynyt. Puhuin Bob Daisleyn, Bobby Rondinellin, Roger Gloverin ja Don Aireyn kanssa...he ovat miehiä, jotka olivat kiinnostuneita Rainbow-projektista. Lähes vuoden ajan suunnittelimme hanketta manageri Carole Stevensin kanssa. Mutta se ei kelvannut Blackmorelle.

Turner ihmettelee Blackmoren sanoja, jonka mukaan hän lähtee Rainbown kanssa tien päälle nostalgian vuoksi. Nostalgian vuoksi olisi kannattanut palkata Rainbown historiaan liittyviä miehiä. Vaikka Graham Bonnet, Doogie White.

Turner ja Blackmore eivät ole olleet yhteydessä Rainbown paluu-uutisen jälkeen.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lohikäärme Elliott -... Päivä pilalla: Deadp... >

Keskustelut (1 viestiä)

akk

22.02.2016 klo 11.32

Ainahan saa haluta kaikkea, mutta Blackmore jatkaa uskollisesti antipopulaarisella linjallaan. Ei yllätä yhtään. Ihan kuin herra kammoaisi stadionikeikkoja ja megakiertueita tiukkoine aikatauluineen.
lainaa

Kirjoita kommentti


494


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova