Tuorein sisältö

Risto räppäsi suohon Arnin räjäyttäneen Rambon

26.02.2008 klo 03.00 | Luettu: 993 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Risto Räppääjä (arvostelu) oli toistamiseen viikonlopun katsotuin elokuva Suomessa. Suosittuihin lastenkirjoihin perustuva leffa kasvatti kävijämääriään edellisviikosta ja on matkalla suureksi yleisömenestykseksi.

Toiseksi katsotuin elokuva oli edelleen National Treasure: Salaisuuksien Kirja (arvostelu) 17 899 kävijällä. Nicolas Cagen tähdittämä seikkailu säilytti suosionsa varsin tasaisena toisella viikollaan.

Sylvester Stallonen uutuus Rambo (arvostelu) sijoittui kolmanneksi 13 120 katsojalla. Erittäin raaka toimintaelokuva sai suomalaisilta arvostelijoilta ruumiinlämpöisen vastaanoton, saatuaan kylmää kättä kotimaansa kriitikoilta. Siviiliyleisön keskuudessa Rambo on noussut ilmiöksi.

Ramboa esitettiin vain 23 kopiolla, mistä huolimatta se keräsi kaksinkertaisen yleisön nähden toiseen uutuuteen Arn - Temppeliritari (arvostelu), jonka 36 kopiota keräsivät 6 306 katsojaa. Arn sai vaisun vastaanoton myös Suomen kriitikoilta.

Lordin omalla elokuvalla Dark Floors (arvostelu) ei ole mennyt kummoisesti. Kauhuleffa keräsi kolmantena viikonloppunaan enää 1 051 katsojaa, eikä elokuva ole yhteensäkään kiinnostanut kuin 18 279 lordifania.

Lähde: Suomen Elokuvasäätiö

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< David Fincher mustaa... Ruisrock valmistuu v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova