Tuorein sisältö

Vahvistus: Sarah Michelle Gellarilla on yhä Julmia aikeita

25.02.2016 klo 10.50 | Luettu: 2491 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Juoru on muuttunut faktaksi pikavauhtia. Sarah Michelle Gellarille tarjottiin äskettäin roolia tv-sarjasta Cruel Intentions, joka on suora jatko-osa hänen tähdittämälleen elokuvalle, jonka suomenkielinen nimi on Julmia aikeita. Gellar vahvistaa nyt, että hän on suostunut mukaan.


Vuonna 1999 valmistuneessa elokuvassa Gellar näyttelee varakasta tyttöä Kathrynia, joka pelaa muiden nuorten tunteilla Ryan Phillippen näyttelemän velipuolensa kanssa. Tv-sarjassa julmasta tytöstä on varttunut manipuloiva matami, joka havittelee perheyrityksen omistusta ja pyrkii johtamaan pahoille teille edesmenneen velipuolen pojan.

Phillippen ja Reese Witherspoonin hahmojen poikaa Bashia näyttelee Taylor John Smith (American Crime, A Haunted House 2). Bash löytää isänsä kätketyn päiväkirjan ja innostuu jo tästä syystä seksin, rahan ja vallan korruptoimasta maailmasta.

Alkuperäinen ohjaaja ja kirjoittaja Roger Kumble ja tuottaja Neal H. Moritz ovat mukana suunnitelmassa, kuten kuvasta näkyy. Elokuva perustuu 1700-luvun romaaniin Vaarallisia suhteita.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jenkkirokkarin komme... Suomalaiselta psykob... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova