Tuorein sisältö

Accept-legenda kommentoi Lemmy Kilmisterin kohtaloa

09.03.2016 klo 13.28 | Luettu: 2358 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Accept-legenda Udo Dirkschneider kiertää viimeistä kertaa esittämässä Accept-materiaalia. Tämän jälkeen Udo aikoo keskittyä U.D.O.-orkesteriinsa.

Udo vieraili myös Suomessa ja Kaaos TV haastatteli miestä Vaasassa.

Udo kommentoi myös Lemmy Kilmisterin kokemaa kohtaloa.

- (Lemmyn kuolema) oli järkytys mutta nähtyäni paria viikkoa ennen kuolemaa otetun valokuvan, miltä hän näytti...se oli surullista mutta ottaen huomioon hänen elämäntyylinsä. Tottakai me kaikki (rokkarit) elämme niin, se ei ole 'normaalia' elämää. Juon myös itse alkoholia, viinia ja näin mutta haluan jatkaa (keikkailua) niin pitkään kuin mahdollista. Joten pyrin elämään terveellisemmin, olen tehnyt niin jo pitkään.

- Toisaalta, 'I wanna rock'n'roll all night' mutta en kuitenkaan halua sen loppuvan kuten Lemmyllä.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tammerkosken Sillall... Päivä pilalla: karu ... >

Keskustelut (2 viestiä)

dfd

10.03.2016 klo 00.29 1 tykkää tästä

Monet terveellisestikin eläneet kuolevat saavuttamatta 70 vuoden ikää, joten railakkaastikin röpötelleen Lemmyn 70 ikävuotta voidaan pitää ihan hyvänä saavutuksena.
lainaa
Seppuku

10.03.2016 klo 11.25 1 tykkää tästä

Lemmyllä oli hyvät geenit! Terveet elämäntavat saattavat antaa muutamia kuukausia loppuun jos joku periytyvä ominaisuus äityy kuolemaksi. Toki riski kuolla johonkin tupakki/alkomahooli-sairauteen kasvaa jos niitä käyttää. Noilla Lemmyn geeneillä olis raitis, liikuntaa harrastava, terveellisesti syövä ihminen voinut paukutella 100 v, tai sitten kuolla 71- vuotiaana... Syöpä tulee ja syöpä menee ja usein vie mennessään.... Elämä on ihme, nauttikaa siitä! Terveyttä ymmärtää arvostaa silloin kun konnari puhaltaa viimeisen junan lähtövihellyksen!
????????
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova