Tuorein sisältö

Janna julkaisee erobiisin

10.03.2016 klo 12.34 | Luettu: 1545 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jannan debyyttialbumi 'Janna' on myynyt kultaa. Jannalta julkaistaan nyt uutta musiikkia, Paljon onnee -niminen sinkkubiisi ilmestyy 17.3.

Paljon onnee on erobiisi. Hiljattain Junosta eronnut Janna kertoo kirjoittaneensa kappaleen viime syksynä.

"Se on biisi, joka kertoo eteenpäin menemisestä ja sen vaikeudesta parisuhteen päättymisen jälkeen kun sä toivot sille toiselle kaikkea hyvää, mutta et ole vielä itse päässyt asian yli ja tuskailet sen kanssa, koska se oli juttu mikä kolahti sulle niin kovaa. Biisi sijoittuu siihen hetkeen kun ihmissuhde on just päättynyt ja kertoo niistä tunteista mitä sä käyt läpi jos se toinen on jo löytänyt jonkun uuden ja tavallaan aika naiviisti ja katkeransuloisesti toivotat paljon onnee vaikka sua sattuu vielä kauheesti. Mutta siellä on kuitenkin se toivo ja valo tunnelin päässä ja usko siitä että sä tuut pääsemään yli, vaikka se vielä tuntuiskin aika mahdottomalta ajatukselta".

Jannan tulevan albumin tuotannosta vastaavat edellisen levyn aikana toimivaksi tiimiksi valikoitunut kaksikko Henri MGI Lanz ja Simo Jurek Reunamäki. Albumi julkaistaan syksyllä.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Def Leppard -kitaris... Päivä pilalla: jenki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova