Tuorein sisältö

Maineikas black metal -ryhmä soittaa eri nimellä välttääkseen uskonnollisten ryhmien valituksen

10.03.2016 klo 21.21 | Luettu: 3513 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metal Hammer UK:n mukaan kreikkalainen black metal -ryhmä Rotting Christ soittaa heinäkuiset Etelä-Afrikan keikkansa eri nimellä välttääkseen uskonnollisten ryhmien protestointia.

Rotting Christ soittaa Johannesburgissa 1.7. ja Kapkaupungissa seuraavana iltana. Keikat järjestää Witchdoctor Productions, joka järjestää myös Witchfest-tapahtumaa.

Witchfest on ollut viranomaisten ja uskonnollisten ryhmien hampaissa. TeamRock Radion haastattelussa Witchdoctor Productionsista kerrotaan Rotting Christin suostuvan käyttämään eri nimeä välttääkseen epätoivotun kohun.'

Tarina ei kerro, mikä on Rotting Christin 'valenimi'.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Spider-Man on nyt os... Tampereen SaariHelve... >

Keskustelut (5 viestiä)

fuislam

10.03.2016 klo 21.47 1 tykkää tästä

Huvittavaa et tän tyyliset paskahousut on aina dissaamassa kristinuskoa ja Jeesusta. Eikö olisi aika alkaa dissaa islamia ja Muhammadia vai eikö oo munaa tarpeeksi.
lainaa
AgnosticAnalStick

10.03.2016 klo 21.58 4 tykkää tästä

Hei fuislam. Veikkaan että et omalla nimelläsi uskalla "Fuck Islam" käydä huutelemassa sen enempää ja epäilisin että se johtuu vain siitä ettei sinulla ole munaa, tai oikeastaan tiedän sen. Vaikutat pikkunäppärältä tekopyhältä nössöltä.
lainaa
Ihsahn

11.03.2016 klo 02.54 1 tykkää tästä

Fuislam ei nähtävästi ole perehtynyt kyseiseen musiikkigenreen, sieltä löytyy myös islamkritiikkiä runsain mitoin. Tietysti voit ottaa yhteyttä tasa-arvovaltuutettuun, jos koet sen edelleen tarpeelliseksi perehdyttyäsi asiaan syvemmin. Voimia bro, mihin tämä maailma onkaan menossa...
lainaa
Ihsahn

11.03.2016 klo 02.59 1 tykkää tästä


fuislam kirjoitti:

Huvittavaa et tän tyyliset paskahousut on aina dissaamassa kristinuskoa ja Jeesusta. Eikö olisi aika alkaa dissaa islamia ja Muhammadia vai eikö oo munaa tarpeeksi.

Sulla ainakin on munaa, kaikki ei uskalla huudella kreikkalaiselle bändille suomenkielisellä kommentilla, suimenkielisellä sivustolla ja vielä nimimerkin takaa. Tuliko kristitylle paha mieli nyt, kun aina ne bändit pilkkaa ja muslimit vaan nauttii elämästään vailla huolen häivää?
lainaa
pdsfjfos

11.03.2016 klo 10.38

Ajattelin kirjoittaa pikkunäppärän kommentin siitä miksi nimet rajoitetaan tämmöiseen uskonnon pilkkaan, mutta pikaisen googletuksen jälkeen löysin myös materiaalia hakusanoilla Kill Everyone ja Fuck Your Mom joten luulenpa että lähes kaikki aiheet on käsitelty
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova