Tuorein sisältö

Jonne Aaronin veli julkaisee uutta - Flinch on irrallaan

27.02.2008 klo 11.41 | Luettu: 5027 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Flinchin uusi albumi Irrallaan julkaistaan 9.4.2008. Kakkoslevyn tuottajana on häärinyt bändin laulajan, Villen veljenäkin tunnettu Negativen Jonne Aaron. Yhtyeen 2006 julkaistu debyyttialbumi Kuvastin ylsi sijalle 17 Suomen virallisella listalla, ja levyn sinkkulohkaisut nähtiin singlelistan sijoilla 2 (Liikaa) ja 3 (Tuulet).

Raju jäsenistönvaihdos tapahtui keväällä 2007. Alkuperäisestä miehistöstä jäljellä on vain bändin perustaja-keulahahmo Ville.

- Alkuperäinen kokoonpano tuli siihen pisteeseen, ettei oikein muuta vaihtoehtoa ollut. Yhtyeen jäsenillä oli halu tehdä muita asioita. Flinchin läpikäymistä kokoonpanomuutoksista huolimatta fanit ovat pysyneet mukana uskollisesti, ja uudetkin ovat löytäneet tiensä keikoille ja diggailleet. Palaute on pitkälti ollut hyvin positiivista.

Taivaalla on kuitenkin tummia pilviä, osa bändin ex-jäsenistä suunnittelee haastavansa Flinchin oikeuteen. Kyseessä on lähinnä riita bändin nimen käyttö-oikeudesta.

Sinkkubiisistä Taivas Tähtiverhoineen on katsottavissa video osoitteesta www.youtube.com.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Yngwie Malmsteenin b... Radiohead-tähden vih... >

Keskustelut (1 viestiä)

masa

27.02.2008 klo 13.16

Laiska, mitäänsanomaton kappale ja laulajalla todella vaisu ääni. Ja sanat oli myös tosi kornit. Yksi uniklubi taas lisää. Hienoa.
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova