Tuorein sisältö

Suomalainen supersankarileffa, eli pari junttia kliseiden keskellä: traileri

16.03.2016 klo 16.00 | Luettu: 4219 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tänä vuonna valmistuva Rendel on suomalainen supersankarileffa, joka esittelee maailmalle naamiomiehen, joka on vihan ja kostonhimon sokaisema. Mikkelin pahamaineinen alamaailma on surmannut sankarin perheen. Englanninkielinen juonikuvaus uhoaa, että Rendel on "hitusen synkempi" (somewhat darker) sankari kuin "lajityypin perinteiset edustajat" (traditional representatives of the genre).


Elokuva on hahmon luojan Jesse Haajan esikoisohjaus. Haaja keksi hahmon 17 vuotta sitten teini-ikäisenä ja päätti tehdä leffan juotuaan viskiä syntymäpäivillään kolme vuotta sitten.

V2.fi:n tutkiva journalisti ja psykologi (joka on samanikäinen kuin Haaja) huomauttaa, että sarjakuva Spawn alkoi Suomessa 20 vuotta sitten ja Spawn-leffa saapui maahan 18 vuotta sitten. Sekin oli somewhat synkempi elämys kuin muut sarjakuvat.


Elokuvan YouTube-kanavalta löytyy paljon materiaalia kulissien takaa. Jos tahdot toden teolla päästä Rendel-fiiliksiin, eli harrastaa irtosuhteita vaimon kupsahtamisen kunniaksi, muista tilata kondomeja elokuvan kotisivulta.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Taikurijännäri Suuri... Chisun isompi kierro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova