Tuorein sisältö

Kotiteollisuus-basistilta moottoripyöräpäiväkirja

21.06.2007 klo 11.51 | Luettu: 1233 kertaa | Teksti: Jouni Hirn

Kotiteollisuus –yhtyeen basisti Janne Hongisto seuraa Ernesto ”Che” Guevaran esimerkkiä ja taltioi moottoripyöräseikkailunsa päiväkirjaan. Hongiston matkakokemuksia voi lukea Motoiltalian sivuilla.

Moottoripyöräkärpäsen puremalla Jannella onkin paljon kerrottavaa, sillä hän uhkaa ajaa kuluvan kesän keikkamatkat 1100-kuutioisella Moto Guzzi Grisollaan. Paksuun, mustaan nahkaan pukeutuneen Hongiston mielestä aidon kesän kokee vain hevosvoimia syöksevän rautaratsun selässä.

- Kesän tuoksut ovat välillä sinfoniaa sieraimille. Parhaat hatsit saa nahkanahkahousuista 600 km ajoreissun jälkeen". Prätkäkerho Tikkala MC:n perustaja kertoo.

Kotiteollisuuden kesäkiertue vie bändiä aina Hangosta Kuusamoon ja matkan varrelle mahtuu monta huoltamon kuppilaa ja seikkailua. Muu yhtye joutuukin nyt jännittämään, selviääkö matalien taajuuksien maisteri ajoissa keikkapaikalle.

- Jos keikalta myöhästyn niin ajan sitten suoraan seuraavalle keikkapaikalle. kellon tarkuudella työnsä hoitava rokin ammattilainen toteaa keskeltä juhannusruuhkaa.

Kummitusjuna -EP:llään juuri singlelistan ykköspaikalle karauttanut Kotiteollisuus esiintyy tänään torstaina Raumanmeren Juhannuksessa ja juhannusaattona Jämsän Himos -festivaaleilla.

V2.fi | Jouni Hirn
< Britney: raskausajan... Supertietokone vaikk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


431


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova