Tuorein sisältö

Turun kaupunkifestivaali DBTL uudistuu ja vaihtaa osoitetta

17.03.2016 klo 10.47 | Luettu: 1774 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turun perinteikäs Down By The Laituri uudistuu. Myös tapahtuman paikka muuttuu. Heinäkuun lopussa järjestettävän festivaalin uusi sijainti on Paavo Nurmen puiston Yläkenttä.

Samalla DBTL saa uuden ilmeen ja lippuluokkia on päivitetty aikaisemmista vuosista monipuolisempaan suuntaan.

– Tiesimme jo viime kesänä, että teatteriaukion hämähäkkitontti on kesällä 2016 teatteriremontin takia työmaana ja aloimme etsiä uutta tilaa festarien pääpaikaksi. Erilaisten selvitysten jälkeen paikaksi valittiin Paavo Nurmen puiston yläkenttä, jossa itsekään en ollut koskaan käynyt. Olen varma, että suurelle osaa festivaalikansaa paikka on neitseellinen ja tuntematon, vaikka onkin aivan kaupungin keskustassa, selventää järjestävän tahon Henri Kulmala.

Festivaalien avajaispäivänä keskiviikkona 27. heinäkuuta festivaalitunnelma rakennetaan kaupungille ja DBTL laskeutuu ravintoloihin ja yökerhoihin. Torstaina Paavo Nurmen puiston Yläkentän lavalle nousevat Sanni, Kaija Koo, Popeda ja Eppu Normaali. Perjantaina DBTL:ssä nähdään Roope Salminen & Koirat, Matti & Teppo, Menneisyyden Vangit, Ressu & Jussi ja Yö. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina esiintyjänimet ovat Neljänsuora, Paula Koivuniemi, Juha Tapio ja Jari Sillanpää.

Tänä vuonna DBTL esittelee yleisölle maksuttoman ja ikärajattoman alueen, jossa festivaalitunnelmaan pääsee ilman pääsylippua. DBTL tuo festivaalien ajaksi Turkuun maailmalla suositun Dinner in the Sky -formaatin, Champagne in the Sky muodossa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kiellettyjä lauluja ... Weekend Festival päi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova