Tuorein sisältö

Dirk Gentlyn holistinen etsivätoimisto löysi Elijah Woodin

23.03.2016 klo 12.19 | Luettu: 3238 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dirk Gently on Douglas Adamsin kirjoissa Dirk Gentlyn holistinen etsivätoimisto ja Sielun pitkä pimeä teehetki seikkaileva yksityisetsivä. Pähkähullusta Linnunradan käsikirja liftareille -trilogiasta parhaiten tunnetun Adamsin mukaan ensimmäinen romaani on "huikean hyvä etsivä-kummitus-kauhu-kuka-sen-teki-aikamatkustus-romanttinen-musikaali-komedia-eepos".

Elijah Wood on kiinnitetty uuteen tv-sarjaversioon, jota suunnittelee BBC America. Hän näyttelee Toddia. Dirk ja Todd sotkeutuvat (vähintään) yhteen järjettömään mysteeriin jokaisella tuotantokaudella. Todd on omasta mielestään Dirkiä parempi lukuisissa asioissa, eikä mikään kätyri. Hän yrittää päästä eroon pahoista tavoistaan, kuten varastelusta ja valehtelusta.

Sarjan kirjoittaja Max Landis on kynäillyt myös elokuvat Chronicle ja American Ultra. Vaikka Dirkin näyttelijä on yhä löytämättä, sarja alkaa jo tänä syksynä.

Brittikanava BBC Four sai aikaan neliosaisen Dirk-sarjan muutamia vuosia sitten. Uusi sarja alkaa kahdeksan jakson voimin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Grammy-voittaja Rick... Luokkakokous 2 kerto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova