Tuorein sisältö

George Clooney aikoo tuhota Brad Pittin uran äärimmäisellä jekulla

24.03.2016 klo 13.30 | Luettu: 3090 kertaa | Teksti: Toimitus

Kuva: Bang Showbiz

Hurmuri George Clooneylla on myös toinen puolensa: hän on aikamoinen jekkuilija. Erityisesti hänen ystävänsä Brad Pitt on joutunut monesti erilaisten pilojen kohteeksi.

Kerran Clooney kiinnitti Pittin Toyota Priuksen perään kannabislehden muotoisen tarran, jossa oli tekstinä "Fuck cops". Meryl Streepille Clooney taas lähetti DVD-levyjä, joissa oli vinkkejä puheopettajalta, ja signeerasi ne Pittin nimissä. Toki myös Pitt on antanut samalla mitalla takaisin: Ocean's Elevenin kuvausten aikana hän sai vakuutettua kuvauksiin kenkiä toimittaneet suutarit, että Clooney haluaa tulla puhutelluksi vain roolihahmonsa nimellä.

Mutta nämä eivät ole vielä mitään siihen verrattuna, mitä Clooney suunnittelee seuraavaksi. "Kehittelen jäynää, joka tuhoaa hänen uransa. Mutta minulla ei ole asian kanssa kiirettä. Aion vain istuttaa siemenen ja odotella rauhassa."

Joko Clooneyllä on siis varsin suuria suunnitelmia, tai sitten koko lausunto on itsessään tarkoitettu jekuksi, joka saa Pittin säikkymään omaa varjoaan. Miehet ovat kuitenkin hyvissä väleissä keskenään.

(Bang Showbiz)


V2.fi | Toimitus
< Pääsiäinen Gongissa,... Päivä pilalla: karu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova