Tuorein sisältö

Ex Machina -tähti liittyi saman ohjaajan uuteen sci-fijännäriin

30.03.2016 klo 20.00 | Luettu: 2835 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ex Machina on kirjoittajana parhaiten tunnetun Alex Garlandin kiitelty ja tehoste-Oscarilla palkittu esikoisohjaus. Ensi vuonna ura jatkuu tieteisjännärillä Annihilation, jossa eri alojen asiantuntijat osallistuvat salaiselle tutkimusretkelle. Minne he sitten menevätkin, luonnonlait eivät siellä päde. Yli kymmenen aiempaa tutkimusretkeä on mennyt kammottavasti pieleen.

Uuden tiimin jäsenet - psykologi, biologi, antropologi, maanmittaaja - ovat naisia. Heitä näyttelevät Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez ja Tessa Thompson.

Ensimmäinen mukaan kiinnitetty kaksilahkeinen on Oscar Isaac. Hän näyttelee Portmanin hahmon aviomiestä, joka osallistui edelliselle retkelle. Asiasta uutisoi alkuperäisen romaanin kirjoittaja Jeff VanderMeer.

Isaac näytteli hullua tiedemiestä Ex Machinassa ja sankarillista pilottia Poe Dameronia uudessa Star Warsissa. Hän on Apocalypse elokuvassa X-Men: Apocalypse.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sideways lisäsi nimi... Kuopiolaisen metalli... >

Keskustelut (2 viestiä)

apex

Rekisteröitynyt 21.12.2010

30.03.2016 klo 20.22 1 tykkää tästä

Kova kaarti nimiä, ja kuvauksesta tulee hieman mieleen Garlandin kynäilemä Sunshine. Siinäkin tutkija/löytöretkeilijäryhmä matkustaa scifi-paikkaan johon aiemmin menneille kävi hassusti. Odotan innolla, sillä Garlandin leffat ovat olleet erinomaisesti makuuni sopivia elokuvia.
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

31.03.2016 klo 03.19 1 tykkää tästä

Eteläraja-trilogia on loistava, ja toivottavasti tekevät leffat kahdesta muustakin osasta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova