Tuorein sisältö

Timo Tolkki laittaa pisteen mediakohulle

29.02.2008 klo 23.11 | Luettu: 12317 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stratovarius-Timo Tolkki haluaa lopettaa Saana-soololevynsä ympärillä pyörivän mediahässäkän. MTV3:n viihdeuutisille lähettämässään viestissä mies toteaa: "ei kiinnosta pennin vertaa osallistua tällaiseen julkisuuteen".

Tolkin väitettiin tehneen rikosilmoituksia häntä vastaan kohdistuneesta asiattomasta nettikirjoittelusta. Asia kytkeytyy kohuun Tolkin soololevyn kiemuroista, riidoista levy-yhtiön kanssa ja kadonneisiin masternauhoituksiin.

Varsinkin Imperiumi.netin keskustelupalstalla asiasta on väännetty juttua suuntaan jos toiseen. Tolkin tuotantoyhtiön Goldenworksin tiedottajaksi itseään tituleeraava Jari Jokinen on kirjoittanut Imperiumi.net:n keskustelupalstalla seuraavaa:

"Mitä tulee Timo Tolkkiin kohdistuneisiin, lähinnä ala-arvoisiin kommentteihin, Goldenworksin kanta on tuotantoyhtiönä, että jos joku kirjoittaa Tolkkiin kohdistuvia viestejä niin, että ne voidaan tulkita kunnianloukkaukseksi".

"Olemme tutkineet postaukset tiettyyn päivään asti asianajajamme kanssa ja tehneet rikosilmoituksen 12 henkilöstä Helsingin Poliisille, jossa katsomme heidän syyllistyneen selkeään ja törkeään kunnianloukkaukseen". (Lue lisää V2.fi-uutisesta täältä).

Viihdeuutisille lähettämässään viestissä Tolkki painottaa, että ei ole tehnyt mitään rikosilmoitusta. Tolkki ei kommentoinut Jari Jokisen roolia eikä väitteitä jätetyistä rikosilmoitukista. Eli antaa asian levätä.

Piste.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Suomen Viisuedustaja... Prinssi ulos Afganis... >

Keskustelut (6 viestiä)

-o-

01.03.2008 klo 09.05

Ei mitään pistettä, tämä on aivan liian mielenkiintoista... Tolkille sattuu vaikka mitä rikoksia, mutta mies on sen verran kova mies että ei tee niistä koskaan rikosilmoitusta ;) Ihan turhaan Tolkkia syytetään huhujen ja kappaleiden nettilevittämisestä kun syyllinen on selkeästi tämä Jari Jokinen :D
lainaa
A--

01.03.2008 klo 09.53

Tähän mitään pistettä laiteta. Tolkin on jo liian myöhäistä perääntyä. Tässä haisee p***a ja pahasti. Tolkki on valehdellut lukuisista asioista julkisesti (esim. fanejen oikeuteen haastamisesta ei yllättäen tiedetäkään mitään - kun Tolkki tosiaan uhkaili itse omassa MySpacessaan ja Stratovariuksen laudalla), faneille ja medialle. Mahdollisesti myös syyllistynyt rikoksiin jos Tolkki on itse koko sotkun takana. (Laittomat uhkaukset faneja kohtaan, petoksia, väärällä nimellä esiintymistä...)
Piste on vielä kaukana.

Kannattaa seurata keskustelua Stratovariuksen keskustelualueella, esimerkiksi tässä aiheessa. Imperiumin laudalla myös. Ainakin näissä asia todennäköisesti etenee. Tosin, Stratovariuksen laudalta Tolkin on helppo poistaa epämukavat viestit, kuten on jo tapahtunut.
lainaa
A--

01.03.2008 klo 09.55

Luettu: 666 kertaa
^Demoninen yhteensattuma.

Muuten, kannattaisi laittaa vaikka joku pop-up -ohje tänne, tai jotenkin edes ilmoittaa mitä BB-koodeja voi käyttää ja mitä ei. Nuo linkit meni nyt vähän tyhmästi.
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

01.03.2008 klo 12.24

Minua kiinnostaisi lähinnä tietää, että koska paljastetaan Saanan oikeasti levinneen tahallisesti nettiin.

Selkeät todisteet siitä on ja niitä on Imperiumin laudoilla pyöritelty jo ties kuinka moneen otteeseen. Tiedostot samoja, torrentin lähettäjä käyttää samaa nimimerkkiä kuin Tolkin veli, samat kappaleet ilmestyivät pian kotisivulle paremmassa muodossa (joskin yksi kappale täysin samana tiedostona) ja Tolkki vielä oikein painottaa iltapäivälehdissä, että Masterit mukamas varastettu ja kohta niitä torrentteja löytyy netistä.

Ei hohhoijaa tällainen pelleily. Eikö maailmalta voi enää odottaa edes rehtiä mainontaa?
lainaa
Johannes

01.03.2008 klo 13.13

Eihän toisaalta Tolkin puukotussotkua Espanjassakaan koskaan virallisesti todistettu kusetukseksi, vaikka homma haiskahtikin todella vahvasti.
lainaa
Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

01.03.2008 klo 14.43

Johannes kirjoitti:
Eihän toisaalta Tolkin puukotussotkua Espanjassakaan koskaan virallisesti todistettu kusetukseksi, vaikka homma haiskahtikin todella vahvasti.

Kyllähän Tolkki itse myönsi jossain lehessä, että tuo oli täyttä kusetusta.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova