Tuorein sisältö

Sisäpiiriläinen paljastaa, Guns N' Rosesin paluu oli vähällä kaatua aivan viime hetkillä

07.04.2016 klo 15.12 | Luettu: 2383 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Pulse Of Radion mukaan Guns N' Rosesin 'alkuperäisen' miehistön kohuttu paluu oli vähällä kaatua aivan viime hetkillä.

GNRTruth-blogissa nimimerkki "MSL" tiesi aikoinaan Guns N' Rosesin Coachella-keikasta ja Axl Rosen tapaamisesta AC/DC:n tyyppien kanssa. Nyt "MSL" toteaa että sopimus Guns N' Rosesin paluusta oli todella lähellä kaatua 'viime hetken vaatimuksiin'. Tarkempaa selvitystä sisäpiiriläinen ei kuitenkaan suostu antamaan.

"MSL" kirjoittaa myös Izzy Stradlinin olleen mukana neuvotteluissa mutta sopimukseen ei päästy. Sisäpiiriläinen ei usko diilin kaatuneen siihen, että Izzy olisi pyytänyt enemmän - ennemminkin joku muu muutti sopimuksen ehtoja viime hetkellä.

"MSL":n mukaan myös Slashin avioero näytteli diilissä merkittävää osaa. Slash ei halunnut antaa vaimolleen siivua tulevista tuotoista. Kun Slash pääsi 'eroon' Perlasta ja vanhat kaunatkin oli saatu riittävästi taka-alalle, kaikki oli valmiina Guns N'Rosesin odotetulle paluulle. Mutta kaikki oli kuitenkin lähellä kaatua viime hetkillä - 'saa nähdä kauanko se kestää'


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivä pilalla: suoma... Seuraava Star Wars s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova