Tuorein sisältö

Natalie Portman lähti Thor-sarjasta; Creed-tähti liittyi mukaan

12.04.2016 klo 11.03 | Luettu: 2103 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Natalie Portman ei esiinny elokuvassa Thor: Ragnarok. Sankarin tyttöystävän näytteleminen ei välttämättä ollut hänelle intohimoprojekti: hän on kertonut, että tilaisuus työskennellä ohjaaja Kenneth Branaghin kanssa kiinnosti häntä. Branagh ohjasi vain ensimmäisen Thorin.

Tessa Thompson näyttelee uutta hahmoa, jolla on sutinaa Thorin kanssa. Se jää nähtäväksi, näytteleekö hän vastaavaa hahmoa kuin Portman, vai esimerkiksi uutta supersankaria, jollaisen leffa huhujen mukaan esittelee. Elokuva kertoo Thorin ja Hulkin kosmisista seikkailuista, eikä tähän tietoon vietä kauaa aikaa maapallolla.

Thompson tunnetaan parhaiten elokuvasta Creed: The Legacy of Rocky. Hän näyttelee Portmanin kanssa tulevassa tieteiselokuvassa Annihilation ja Thorin faijan Anthony Hopkinsin kanssa tulevassa tieteissarjassa Westworld. Hopkins ei ole virallisesti mukana seuraavassa Thorissa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tositelevisiosarjass... Jesse Kaikuranta Voi... >

Keskustelut (1 viestiä)

pihdfsjfsdpi

12.04.2016 klo 17.12

-400 pistettä jos Portman lähti ja korvataan tällä. Jos Thorin tyttöystävä poistetaan ja tämä on joku uusi pahis tms niin ketään ei kiinnosta

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova