Tuorein sisältö

Huutokauppakeisarin vaimo viestivyöryn paineessa, "en vastaa enää kippojen ja kuppien hinta-arvioihin"

14.04.2016 klo 10.07 | Luettu: 2033 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen huutokauppakeisari -ohjelman myötä Suomen suosituimmaksi televisiospariskunnaksi noussut Aki ja Heli Palsanmäki saavat huomiota niin sosiaalisessa mediassa kuin puhelimen välityksellä. Facebook-viestejä tulee tahdilla, johon Palsanmäet eivät yksinkertaisesti pysty vastaamaan.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelman Facebook-sivuilla Heli Palsanmäki linjaa tulevia käytäntöjä - hintatiedustelut kaiken maailman kiposta ja maljakoista saavat jäädä!

"Emme vastaa Facebookin kautta lähetettyihin viesteihin ja syy siihen on se että aika ei riitä joka paikassa vastailuun. Vastaan viesteihin yksin. Ja ei ole aikaa istua koko päivää tietokoneella! En vastaa mihinkään maljakoiden ym tuotteiden hintatiedusteluihin.

Joten jos meille on asiaa laittakaa viestit suoraan meidän omaan sähköpostiin posti@palsanmaki.net
"

Vastauksena viestiin Helille ehdotetaan some-vastaavan palkkaamista. Olisiko siinä Markulle osuva työ?

Helin vastaus on selkeä: "Markku ei ehdi joka hommaan... Tekee päätyökseen maansiirtohommia, meillä käy tekemässä pikku hommia kun ehtii".

Heli tarkentaa vielä vastauksella kommenttiin sähköpostin määrästä;
"En vastaa enää kippojen ja kuppien hinta arvioihin. Jokainen voi katsoa itse Googlesta kuvahakuna mikä maljakko on ja minkä hintainen. Asiallisiin posteihin vastaan, mutta en joka päivä".

(Lähde Suomen huutokauppakeisarin Facebook)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jared Leto sekoili J... Nightwishin Floor Ja... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.04.2016 klo 10.53 2 tykkää tästä

Jokseenkin selvää on ollutkin, ettei Markun työstä voi hänelle juuri mitään maksaa. Mies nypeltää päivän jotain vanhaa puulelua tai lipastoa ja siitä saadaan huutokaupassa 20 euroa. Kaikkiaan aika kuivakkaan käsikirjoitettuja jaksoja ne.
vdspjfsd

14.04.2016 klo 11.05 1 tykkää tästä

Tuo ehdotus palkata some-vastaava on aika naurettava. Miksi some on täynnä tämmöisiä huuteluideoita? Eikä yhtään mietitä mitä sanotaan?

Aijjuu

Kirjoita kommentti

10372

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova