Tuorein sisältö

David Hasselhoff ei halua enää maksaa elatusapua ex-vaimolleen

18.04.2016 klo 21.01 | Luettu: 2742 kertaa | Teksti: Toimitus

Kuva: Bang Showbiz

David Hasselhoff hakee oikeudelta päätöstä, jolla hän saisi lopettaa kuukausittaisen 21 000 dollarin elatusavun maksamisen ex-vaimolleen Pamela Bachille. Pariskunta erosi vuonna 2006 ja heillä on kaksi aikuista lasta.

Hasselhoffin mukaan Bach ei ole edes tosissaan pyrkinyt taloudellisesti riippumattomaksi, vaikka hän on taitava näyttelijä ja tuottaja. The Hoff sanoo myös kuukausittaisen maksurasitteen olevan niin suuri, ettei hän voi vielä harkitakaan eläköitymistä. Ei silti, etteikö 63-vuotiaalla tähdellä riittäisi edelleen vientiä, mutta rahoille on ottajiakin: David kun ehti olla naimisissa myös Catherine Hicklandin kanssa.

(Bang Showbiz)

V2.fi | Toimitus
< Lapin kyläkauppakeis... Ensin oli Napster, o... >

Keskustelut (3 viestiä)

pyllypataljoona

19.04.2016 klo 00.28 7 tykkää tästä

On se kumma tuolla miten rahanahneet lutkat imee varat kuiviin vaikka ei olisi enää millään tavalla osa miehen elämää
lainaa
neekeri

19.04.2016 klo 02.16 5 tykkää tästä

Juu en kyllä ikinä tule ymmärtämään tuota elatusapua... Ainakaan sen jälkeen, kun kersat on täysi-ikäisiä. Lapsista tietenkin pidetään huolta. Mutta mitä vittua se nainen on tehnyt, että ansaitsee miehen rahoja? Ero ja lapset täysi-ikäisiä. Nainen ole enää mitään tuolle miehelle.

Vitun jenkit...

Vittu, kun rupes vituttamaan...
lainaa
Fartmaster

19.04.2016 klo 09.56 4 tykkää tästä

Aika törkeet elatusmaksut. Ihan sama millainen miljonääri olet niin ei tuollaisia maksuja pitäisi lapselle (tai käytännössä siis ex-vaimolle) joutua maksamaan. Pari sataa kuussa pitäisi riittää. Ei lapsilla pitäisi pystyä riistämään toista osapuolta tuolla tavalla. Suomessa on vähän sama juttu mutta maksut eivät taida noin suuriksi päästä karkaamaan.
lainaa

Kirjoita kommentti


512


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova