Tuorein sisältö

Ozzyn muistelmat vaakalaudalla - ei muista mitään!

03.03.2008 klo 09.02 | Luettu: 3276 kertaa | Teksti: Jarkko Rotstén

Ozzy Osbourne, tuo sympaattinen lepakonpurija, on vaikeuksissa kirjoitusprojektinsa kanssa. Veteraanirokkari teki miljoonan punnan diilin Little Brown -julkaisijan kanssa miltei kaksi vuotta sitten, mutta ei ole saanut vielä riviäkään tekstiä paperille, saati että olisi hankkinut haamukirjoittajan. Isoimmat ongelmat johtuvat tiettävästi siitä, ettei Ozzy muista, mitä hänelle on takavuosina tapahtunut - kiitos vähintäänkin riittävän päiväannoksen viinaa ja huumeita.

Nykyään Ozzyn riippuvaisuudet ovat kesympää sorttia, sillä miehen kerrotaan jääneen koukkuun brittiläisiin sokerimuroihin. Osbournesien on tilattava aamiaismuronsa rapakon takaa, sillä jenkeistä kyseistä laatua ei saa kaupoista, kertoi Honey Monster Foodsin edustaja Sunille.

Lähde: Music-news

V2.fi | Jarkko Rotstén
< Will Ferrell nauratt... Michael Jacksonin uu... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jesse

03.03.2008 klo 09.15

Täysin huuhaa artikkeli taas. Kyllä se Ozzy muistaa.. ei sen tarvis muuta kuin vastata omalla versiollaan kaikkeen mitä löytyy muiden rokkareiden kirjoista ja paksu Ozzyn kirja olisi valmis.

Luultavasti Ozzy vaan odottelee sopivaa tilaisuutta julkaista kirja, nythän on ilmestynyt aika lailla rokkarimuistelmia, mötley curelta, Lemmyltä, Slashilta jne...
lainaa
Jarkko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

03.03.2008 klo 14.26

Pahoitteluni, jos pilasin tällä "huuhaa artikkelillani" päiväsi ;)

Ozzy on itsekin monesti todennut, että oli aikoinaan niin pöllyissä pitkiäkin aikoja putkeen, ettei todellakaan muista ajasta mitään/läheskään kaikkea. Tokihan miehen elämä on ollut niin värikäs, että varmasti aineksia olisi vaikka kahteenkin kirjaan, mutta eipä kustantaja ole kuitenkaan saanut miljoonalleen vastinetta, mikä oli olevinaan tämän uutisen pointti.

lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova