Tuorein sisältö

Bob Dylan, Paul McCartney, The Rolling Stones, The Who, Roger Waters ja Neil Young tähdittävät ensi syksynä megafestivaalia Kaliforniassa

22.04.2016 klo 20.00 | Luettu: 1917 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Viime viikolla Coachella-festivaalien järjestäjät kertoivat ensi syksynä järjestettävästä megafestivaalista, joka tulisi olemaan täynnä rock-maailman legendoja. Nyt festivaalien ohjelmalle on saatu varmistus The Whon laulajan Roger Daltreyn suusta.

Kyseinen megafestivaali tulisi kestämään kolme päivää, ja jokaista päivää tulisi tähdittämään kaksi rock-maailman legendaarista artistia tai kokoonpanoa. Ensimmäisenä iltana esiintyisivät Bob Dylan ja Paul McCartney, toisena The Rolling Stones ja Neil Young ja kolmantena The Who ja Roger Waters.

Postmedia Networkille antamassaan haastattelussa Daltrey kertoo idean rockin dinosaurusten festareista olevan fantastinen. "Siellä tulee olemaan aikakautemme parhaimmat jäänteet. Olen iloinen, että olemme selvinneet näin pitkälle!"

Näillä näkymin festarit järjestetään Kaliforniassa Indion Empire Polo Clubilla eli Coachellan festarialueella 7.–9. lokakuuta 2016. Koska kyseessä on niin megalomaaninen esiintyjäkavalkadi, valtaosa lipuista saattaa mennä yrityksille.

"Se on loistava idea", Daltrey sanoo. "Toivon vain, että moni normaali fani saa lippunsa ennen kuin ne napataan pois."

V2.fi | Erkki Mervaala
< Kesäterässä olevan K... Ensiferum Headbanger... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

23.04.2016 klo 07.48 2 tykkää tästä

Siinä on sellainen kattaus jota mielellään kävisi katsomassa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova