Tuorein sisältö

Twisted Sister ja saatananpalvonta, Jay Jay French vastaa

26.04.2016 klo 09.22 | Luettu: 1938 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Metal Gods Meltdownin haastattelussa jäähyväiskiertueellaan olevan Twisted Sisterin Jay Jay French vastasi kysymykseen, onko bändi missään vaiheessa sotkeutunut saatananpalvontaan?

Jay Jay French kertoo aikoinaan esille nousseiden saatananpalvontaväitteiden olleen suorastaan koomisia. Bändi ei edes käyttänyt huumeita, saati sitten sotkeutunut saatanajuttuihin. Twisted Sister oli (on) bisnestä.

- Twisted Sister perustettiin bisneksen ympärille ja kaikki muu oli toisarvoista hölynpölyä. Kaikki on vain imagoa. Myikö Judas Priest tosiaan sielunsa paholaiselle, entä KISS (Kids In Satan's Service). Sehän on kaikki vain hölynpölyä. Se on ok siihen asti kun bändi käyttää kohua vain julkisuuden vuoksi. Mutta en ole koskaan puhunut kenenkään (rokkarin) kanssa saatanallisista rituaaleista. Viitenä vuotena, jolloin kiersimme aktiivisesti ympäri maailmaa, minulle tarjottiin huumeita vain kerran. Silloinkin kyseessä oli erään bändin roudari.

- En väitä etteikö huumeita ollut liikkeellä mutta maineemme vuoksi (=emme käyttäneet päihteitä) saimme olla rauhassa. Olimme "duunareita".



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Entisen Top Gear -po... Jope Ruonansuu Loiri... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova