Tuorein sisältö

Kumpi oli ensin, Metallica vai Metal Church

27.04.2016 klo 11.25 | Luettu: 1502 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Australialainen Sticks For Stones haastatteli metalliveteraani Metal Churchin kitaristia Kurdt Vanderhoofia. Tärkeä kysymys odottaa edelleen lopullista vastausta - kumpi oli ensin, Metallica vai Metal Church. Ja kummalla oli ensin rässiriffit?

- Vaikea sanoa. Metallicaa ei ollut olemassa siinä vaiheessa kun kasasin Metal Churchia. Lars Ulrich vieraili San Franciscossa moikkaamassa frendejä ja silloin tapasin hänet. Olen tuntenut Larsin kauemmin kuin hän on tuntenyt Jamesin (Hetfield). Olimme silloin kaikki asian lähteillä. Yritimme toteuttaa samaa asiaa ja suunta oli yhteinen. Lars muutti Los Angelesiin isänsä mukana joten emme ehtineet soittaa yhdessä. Meistä tuli kuitenkin ystäviä.

- Mitä tulee nopeisiin thrash metal -tyylisiin riffeihin, olimme molemmat "samalla sivulla". Monet olivat. Elimme samassa musiikillisessa ympäristössä ja olimme kuunnelleet samoja bändejä. 70-luvun rockin rinnalle tuli punk. Asiasta ei puhuttu mutta se oli tavallaan luonnollinen prosessi. Kukaan ei ollut asialla ensimmäisenä tai kolmantena. Ei ollut minkäänlaista kisaa. Se (thrash metal) oli vain tuohon aikaan vahvasti "ilmassa".

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Paljastiko Beyoncén ... Naisten Haamujengin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova