Tuorein sisältö

Five Finger Death Punch kommentoi levy-yhtiön syytöksiä ahneudesta ja sopimusrikkeestä

27.04.2016 klo 21.49 | Luettu: 1439 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jenkkimetallisti Five Finger Death Punchin levy-yhtiö Prospect Park on haastanut bändin oikeuteen. Oikeudessa riidellään levy-yhtiön mukaan sopimuksen edellyttämistä velvotteista. Lisäksi levy-yhtiö syyttää bändin ahneuksissaan kiirehtivän uuden levyn työstämistä - sopimuksen vastaisesti (V2.fi-uutinen).

Five Finger Death Punch on vastannut syytöksiin. Bändin mukaan oikeuskanne ei ole yllätys. Tempaus on vain jatkoa levy-yhtiön harjoittamalle öykkärimäiselle hyväksikäytölle.

Bändin mukaan firman johtomies Jeff Kwatinetz on tunnettu alan piireissä tempauksistaan. Niinpä monet yhtiön asiakkaista ovat lopettaneet yhteistyön, esimerkkinä vaikkapa Korn, Smashing Pumpkins ja Jane's Addiction. Myös Five Finger Death Punch sanoi irti neljä vuotta sitten Prospect Parkin kanssa sovitun managerointisopimuksen.

Levytyssopimus on kuitenkin edelleen voimassa. Bändiltä vaaditaan vielä studioalbumi ja Best of -kokoelma. Yhtye lupaa toteuttaa sopimuksen vaatimukset - kuluvan vuoden aikana. Five Finger Death Punch ihmettelee levy-yhtiön toimia, jotka vain vaikeuttavat sopimuksen täyttämistä. Lisäksi tieto kanteesta tuli samalla viikolla kun bändin oli tarkoitus saada kevätkiertueen liput myyntiin. Järkeä vai ei!

Bändi kommentoi myös laulaja Ivan Moodyn vaikeuksia. Moodyn ongelmat eivät ole salaisuus. Kertaakaan ei Prospect Park managementin tai levy-yhtiön suunnalta ole yritetty tukea Moodyn saamisessa hoitoon.

(Blabbbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Prince ei jättänyt t... Spice Girlsin paluu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


232


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova