Tuorein sisältö

Aitoa reggae-herkkua Tavastialla

04.03.2008 klo 14.31 | Luettu: 1206 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Reggaen huippunimet Jah Mason ja Lutan Fyah saapuvat yhteiselle klubikeikalle Suomeen. Jah Mason ja Lutan Fyah esiintyvät Tavastialla Free People Bandin tahdittamina tiistaina 1. huhtikuuta. Lippujen myynti tähän reggaemestareiden iltaan on alkanut tänään Tiketissä ja huomenna Levykauppa Erosella. Liput ennakossa 23 euroa.

Jah Mason lukeutuu tämän hetken suosituimpien reggae- ja dancehall –artistien joukkoon. Hän on uransa aikana ehtinyt julkaista jo kymmenisen albumia sekä lukuisia singlejä, tehden yhteistyötä huipputuottajien kanssa niin Euroopassa kuin Jamaikallakin. Mason aloitti levyttämisen vuonna 1992 nimellä Perry Mason, mutta kääntyessään rastaksi muutama vuosi myöhemmin hän muutti sen Jah Masoniksi.

Sanoitustensa ansiosta Masonin musiikkia usein kutsutaan "oikeaksi" reggaeksi. Miehen sanoitusteemoina ovat usein positiiviset ajatukset luonnollisuudesta, oikeudenmukaisuudesta sekä rauhasta ja rakkaudesta.

Illan toinen huippuartisti Lutan Fyah puolestaan on nimitetty Jamaikan kuumimmaksi reggaetähdeksi viimeisen kahden vuoden ajalta.

Illan DJ:nä toimii Komposti Sound Systemistä tuttu Bommitommi.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rap-tähdelle häkkiä ... Uwe Boll haastaa Ind... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova