Tuorein sisältö

Hakulinen-Lindholm jälleen yhteistyössä, "Erakko on yksi urani vahvimmista teksteistä"

06.05.2016 klo 13.39 | Luettu: 4082 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Yö-yhtye uudisti tekijäkaartiaan ja tuottajan paikalle on astunut Jimmy Westerlund. Westerlundin sävellys Minne tuulet vie nosti yhtyeen jälleen radiosoittolistojen kärkipäähän.

Puolet taivaasta - puolet helvetistä -niminen albumi julkaistaan 20.5. Levyn seuraava sinkkubiisin on Jussi Hakulisen riipaiseva Erakko.

Pitkän yhteisen taipaleen Hakulisen kanssa kulkenut Olli Lindholm kommentoi biisiä:

"Erakko' on Jussi Hakulisen hieno ja synkkä teos. Varsinkin tekstissä huomaa hänen kykynsä tehdä kipeitä aiheita laulettavaksi. Jimmyn hieno tuotanto korostaa kappaleen suuruutta. Ei siis ole ihme, että juuri Erakko on seuraava singlemme. Erakko on yksi urani vahvimmista teksteistä, mitä olen laulanut. Uskon, että kappale tuo yleisölle mieleen sen 'vanhan Hakulisen’".

Erakko löytyy Spotify-musiikkipalvelusta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Roxy Music -hahmo ma... Alden Ehrenreich on ... >

Keskustelut (3 viestiä)

EiKiitos

06.05.2016 klo 13.55

Synkkä teos, eikö niitä ole jo tarpeeksi kotimaisessa iskelmämusiikissa. Yö on pahanolon musiikkia, hanki masennus kuuntele Yötä. ranteet auki ollaan suomalaisia.
lainaa
yö-joka-koskaan-ei

06.05.2016 klo 16.00 1 tykkää tästä

Olisi mukavaa jos biisejä syntyisi bändin sisältä. Usein rockbändeillä on omat biisit. Iskelmälaulajilla muut tekevät, laulaja sitten vaan esittää. Mutta iskelmäähän se yön musiikki lähinnä on.
lainaa
Zinna

06.05.2016 klo 17.19

Kauniin surullinen biisi...ehkä liiankin iholle tuleva.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova