Tuorein sisältö

Jean-Claude Van Damme vakavoituu

05.03.2008 klo 00.02 | Luettu: 4705 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Älä kutsu Jean-Claude Van Dammea "Brysselin muskeleiksi", vaan Siskaksi, sillä se tarkoittaa jotain, mitä suudella. Brysselin pusupulainen kertoo MTV:n haastattelussa kieltäytyneensä Rush Hour 3:sta ja Street Fighter: Chun Lista, koska ei aio enää tehdä elokuvia, joista ei voi olla ylpeä.

Suoraan DVD:lle tuotettuihin toimintaelokuviin jämähtänyt Van Damme kaipaa itsekunnioitusta ja takaisin valkokankaille. Mies kuvaa rooliaan Cannesin elokuvajuhlilla ensi-iltansa saavassa filmissä J.C.V.D. hauskaksi ja dramaattiseksi, näyttelijäntyötä vaativaksi. J.C.V.D. kertoo Van Dammen itsensä tapaisesta hahmosta, jolla menee huonosti ja joka sekaantuu vahingossa postiryöstöön. Van Damme vertaa elokuvaa klassikkoon Hikinen Iltapäivä ja kertoo, ettei saanut työstään palkkiota.

Van Damme valmistautuu elokuvaan Full Love, jonka mies ohjaa ja rahoittaa itse. Tätäkin tarinaa Van Damme kehuu vahvaksi.

Van Dammen viimeisin (viimeinen?) "Van-Dammage-tyyppinen" "ei liian monimutkainen" filmi on nimeltään The Shepherd: Border Patrol. Toimintaraina kertoo huumekauppaa vastaan taistelevasta rajavartioston miehestä, jolla on käytössään "uusia taistelutekniikoita".

The Shepherd: Border Patrol
Lähde: MTV.ca

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kiss myi loppuun all... Tilaisuus päästä nin... >

Keskustelut (3 viestiä)

Jugger

05.03.2008 klo 10.19

Seuraavaksi Steven Seagal tekee musikaalin yhdessä Chuck Norrisin kanssa varmaankin?
lainaa
Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

05.03.2008 klo 13.12

J.C.V.D. = Jean Claude Van Damme. No on omaperäisesti nimetty leffa.
lainaa
öhöm

08.03.2008 klo 15.07

itse asiassa netissä löytyy pätkä j,c,v,dstä josta selviää että elokuvassa joku tyyppi tekee elokuvaa jossa joku näyttelee
van dammea mutta van damme ei oikein tykää kässäristä.siis elokuvassa!ja haluaisi esittää itseään
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova