Tuorein sisältö

Tuskinpa Russell Crowen ja Ryan Goslingin komedia sinuakaan kiinnostaa

18.05.2016 klo 18.20 | Luettu: 3324 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Russell Crowen ja Ryan Goslingin tähdittämä komedia The Nice Guys saapuu teattereihin perjantaina Suomessa ja Yhdysvalloissa. Molemmilla markkinoilla se joutuu kilpailemaan Angry Birdsiä ja Captain Americaa vastaan. Tuottaja Joel Silver on menettänyt kaiken toivon: leffa ei perustu valmiiksi pureksittuun aiheeseen, joten mitä hyötyä on kahdesta kulahtaneesta tähdestä?


Toisin sanoen The Nice Guys yrittää tällä videolla myydä itsensä laatutietoisille aikuisille. Elokuvan ikäraja on korkea. 96% kriitikoista suosittelee sitä sivuston Rotten Tomatoes mukaan, kun arvosteluita on julkaistu 28.

Elokuva sijoittuu 70-luvulle ja kertoo miehistä, joiden on ratkaistava kaksi tapausta: tyttö on kadonnut ja pornotähti on murhattu. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Shane Black, joka on ohjannut elokuvat Kiss Kiss Bang Bang ja Iron Man 3 ja kirjoittanut elokuvat Tappava ase ja The Long Kiss Goodnight.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eppu Normaali oudoll... Arman Alizad hehkutt... >

Keskustelut (4 viestiä)

vdshpishpi

19.05.2016 klo 00.05 1 tykkää tästä

Ironisesti täysin totta. Meinasin jättää klikkaamattakin koska jotain ö-roskaahan tässä taas mainostetaan

Ei tarvitse ihmetellä miksi kaikkien pelien ja leffojen nimeen lykätään Marvelia, Lumikkia, Hitmania, Rockyä ja muita varmoja katsemagneetteja
lainaa
Buaa

19.05.2016 klo 07.28 1 tykkää tästä

Itse mietin jo ensimmäisen trailerin aikoihin että olisiko tässä kevään/kesän ainoa teattereissa katsottava leffa.
lainaa
Buaa

19.05.2016 klo 07.53 1 tykkää tästä

Nyt vasta muistin että Nicolas Winding Refnin uus leffa tulee kesällä! Only God Forgives -leffasta ei ollut mitään odotuksia ennakkoon, joten se pääsi yllättämään erittäin positiivisesti. Drive ja Valhalla Rising ovat myös hyviä leffoja. Toivottavasti vahva linja jatkuu.
lainaa
Buaa

19.05.2016 klo 07.57

Niin ja mitä helvettiä!? BRONSON!! NWR:n paras leffa! Pitäisi mennä vissiin takaisin nukkumaan, kun en edes muista suosikkileffojani.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova