Tuorein sisältö

Yksi Marvel-universumin mahtavimmista olennoista näyttää Jeff Goldblumilta

20.05.2016 klo 23.30 | Luettu: 3796 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lehdistötiedote vahvistaa, ketkä esiintyvät elokuvassa Thor: Ragnarok. Jeff Goldblum näyttelee Suurmestaria (Grandmaster), joka on yksi "Universumin vanhimmista". Kukin vanhimmista on oman lajinsa viimeinen jäsen ja käytännössä kuolematon. He ovat kiinnostuneita rajatuista asioista. Suurmestari on peluri, joka on pelannut itsensä Kuoleman kanssa käyttäen supersankareita nappuloina.

Cate Blanchett näyttelee roistoa nimeltä Hela, joka on asgardilainen kuoleman jumalatar. Vanhan teorian mukaan Hela on Marvelin elokuvissa Kuolema, vaikka sarjakuvissa he ovat eri hahmoja. Goldblumin hahmon läsnäolo vaikuttaa tukevan teoriaa. Teorian pointti on se, että The Avengersin lopputekstiyllätys vihjasi, että Thanos tahtoo päästä Kuoleman kanssa treffeille.

Creed-tähti Tessa Thompson näyttelee Valkyrietä ja Karl Urban Skurkea eli Teloittajaa. Molemmat ovat asgardilaisia sotureita. Skurke on alunperin roisto.

Chris Hemsworth palaa Thoriksi, Tom Hiddleston Lokiksi, Mark Ruffalo Hulkiksi, Idris Elba Heimdalliksi ja Anthony Hopkins Odiniksi.

Tässä eivät tietenkään ole kaikki näyttelijät. Sifiä tähän saakka näytellyt Jaimie Alexander kommentoi asiaa näin:


Lähde: Marvel

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Megadethille tuuraav... Motörheadin ja Lemmy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova