Tuorein sisältö

Emma Watson on kaunotar - ja tältä näyttää Hirviön linna

23.05.2016 klo 17.35 | Luettu: 3729 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disneyn uusi Kaunotar ja hirviö valmistuu maaliskuussa 2017. Elokuva on piirrosklassikkoa mukaileva musikaali, jossa kuullaan tuttuja ja uusia lauluja. Emma Watson on kaunotar nimeltä Belle, Dan Stevens on Hirviö ja Luke Evans on kilpakosija Gaston. Ohjaksissa on Bill Condon, jonka töitä ovat Gods and Monsters, Dreamgirls ja Twilight - Aamunkoi (osat 1 ja 2).

Ensimmäinen mainos:


Disneyn uusin satukierrätys Viidakkokirja on tienannut jo 850 miljoonaa dollaria, ja siitä tykkäsi jopa allekirjoittanut, joka avoimesti halveksii Disneyn useimpia kierrätyksiä. Disneyn taktiikka puree: pari tuttua nuottia kuultuaan jopa kihtinen kriitikko tahtoo nähdä Condonin ja Watsonin version klassikosta, vaikka monet nimekkäät kyvyt ovat tyrineet Disneyn leivissä.

Triviatietoa. Linda Woolverton on yksi piirretyn Kaunottaren ja hirviön kirjoittajista. Hän oli mukana kynäilemässä myös rakastettua Leijonakuningasta. Sama täti vastaa monien kriitikoiden lyttäämistä näytellyistä elokuvista Liisa ihmemaassa, Maleficent - Pahatar ja Liisan seikkailut peilimaailmassa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Angry Birds jätti X-... "Pane mua kuin Yhdys... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova