Tuorein sisältö

DC-universumista on tulossa hirviöuniversumi kiitos Suicide Squadin

25.05.2016 klo 22.30 | Luettu: 5044 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DC-universumin lähtölaukaus Batman v Superman: Dawn of Justice on pettymys. Se on tienannut paljon rahaa, mutta studio Warner Bros. on kevään aikana tarkastellut suunnitelmiaan uusin silmin, mikä on näkynyt mm. studiopomojen siirtelynä osastolta toiselle.

Seuraava osa Suicide Squad nauttii myönteisestä huomiosta. Viime viikolla uutisoitiin, että Margot Robbien näyttelemä kelmi Harley Quinn on saamassa ns. oman elokuvan. Leffa ei keskity pelkästään Quinniin, vaan mukana on lukuisia DC:n konnia ja sankareita, joista useimmat ovat naispuolisia. Robbie on mukana tuottajana ja elokuvaa kirjoitetaan jo.

Tuoreemman juorun mukaan muillekin Suicide Squad -hahmoille mietitään tekemistä. Jared Leton näyttelemä Jokeri ja Jai Courtneyn näyttelemä Kapteeni Bumerangi ovat eräitä roistoja, jotka saattavat saada oman (mutta muitakin hahmoja vilisevän) elokuvan. Suicide Squad 2 on itsestäänselvyys, jos ensimmäinen osa menestyy.

Lähde: We Got This Covered

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensimmäinen himokas ... Manowar valmistautuu... >

Keskustelut (2 viestiä)

hvpdisgpih

26.05.2016 klo 10.50 4 tykkää tästä

Ei vitsit kun ei DC vaan opi. Hehän suunnittelivat Man of Steelin jälkeen jo jotain sataosaista epiikkaa ja BvS sai myös jonkinlaista positiivista pöhinää mutta "flopiksi" muuttui. Nyt jo ennen savun hälvenemistä todetaan että Suicidestahan tulee se hitti ja siitä pitää tehdä viistoistaosainen.

Ilmeisesti näiden suunnitelmien teko ei maksa mitään. Siinä tapauksessahan tämmöisen hätäisen viivojenvedon ymmärtää
lainaa
Peliveteraani

26.05.2016 klo 13.55 1 tykkää tästä

No tuohan vaikuttaa juuri kvartaalikapitalismin ja kunnianhimottoman voiton tavoittelun risteytykseltä: rahastetaan loppuun asti, ja vielä ennen kun potentiaali on oikeasti realisoitunutkaan, ihan sen perusteella paljonko sitä höpinää on.

Marvel on tässä suhteessa sentään avoimempi, ja uskaltaa ottaa pieniä sivuhyppyjäkin, joista jotkut onnistuvat heikommin (Ant-Man) ja jotkut paremmin (Deadpool).
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova