Tuorein sisältö

Ainutlaatuiset Bowie ja Hanoi Rocks -kuvat kesällä Turussa ja Helsingissä

09.06.2016 klo 12.35 | Luettu: 1634 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Maailmankuulu brittiläinen valokuvaajan Justin Thomasin Hanoi Rocks -kuvat sekä valokuvaaja Gavin Evansin David Bowie -otokset nähdään kesän aikana Turussa ja Helsingissä.

Tänä vuonna on tullut kuluneeksi 35 vuotta Hanoi Rocksin ensimmäisen studioalbumin 'Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Hanoi Rocks' julkaisusta, mitä näyttely osaltaan juhlistaa.

Justin Thomas matkusti Hanoi Rocksin kanssa yhtyeen kulta-aikoina 1983-1984. Nyt nähtävä näyttely kertoo yhtyeen matkoista Intiaan, Israeliin, New Yorkiin ja Britanniaan. Näyttelyn satakunta kuvaa esittelevät intiimin näkökulman yhtyeen elämäntyyliin lavalla sekä sen ulkopuolella. Suuri osa näyttelyn kuvista on ennen julkaisemattomia.

Gavin Evans tunnetaan erityisesti tinkimättömistä henkilökuvistaan ja tyylistään. 'David Bowie – The Session' esittelee koskettavan ja intiimin kuvan Bowiesta legendan takaa. Evans seurasi Bowien uraa kaikkiaan yli 50 vuoden ajan. Näyttelyn valokuvia on julkaistu useiden sanoma- ja aikakauslehtien kansissa eri puolilla maailmaa sen jälkeen, kun ne tilattiin alun perin Time Out -lehdelle vuonna 1995.

Hanoi Rocks – ’82-’84 -näyttely sekä Bowie – The Session nähdään Turun Logomossa 22.7. – 7.8.

Hanoi Rocks -näyttely nähdään Helsingin Kaapelitehtaan Puristamolla ja Bowien näyttely Pannuhallissa 12.8. – 1.9.


(Foto; 1995 Gavin Evans)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Laulajatähti Ellie G... Tuskan lipunmyynti v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova