Tuorein sisältö

RMJ:n miljoonatuotanto lupailee kaikkien aikojen juhannusta

10.06.2016 klo 12.52 | Luettu: 2571 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Raumanmeren Juhannus toteuttaa maassamme kaikkien aikojen suurimman juhannusfestivaalin. David Guetta tuo Raumanmerelle miljoonatuotannon.

Pelkästään RMJ:n päälavan tuotantobudjetti on yli miljoona euroa, jotta erityisesti festivaalin pääesiintyjän, David Guettan show’n kaikki vaatimukset saadaan toteutettua. Täysin uusitun puistoalueen ja Otalahden rantamiljöön äärellä 24.–25. kesäkuuta järjestettävän festivaalin päätähdeksi saapuu Guettan lisäksi mm. Jason Derulo, jonka singlejä on myyty ympäri maailman yli 50 miljoonaa kappaletta.

Raumanmeren Juhannus nousee jättimäisiin mittoihin artistikaartinsa lisäksi myös festivaaliyleisön majoituksen suhteen. RMJ rakentaa majoitusalueelleen kaikkiaan tuhannen valmiiksi pystytetyn teltan kylän. Suomen suurimman telttakylän lisäksi alueelle tulee runsaasti muita majoitusvaihtoetoja, kuten kymmenittäin neljän hengen majoja. Näissä väliaikaisissa puisissa rakennuksissa on sähköt sekä lukollinen ovi.

Alueelle rakennetaan myös maamme suurin siirrettävä maailmanpyörä sekä laaja ruokamaailma, jossa on edustettuina gourmet-ravintoloita ympäri Suomen.

Raumanmeren Juhannukseen odotetaan saapuvan yhteensä noin 50 000 juhlijaa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Simon Cowell löysi u... Päivä pilalla: Han S... >

Keskustelut (1 viestiä)

nevöhöörd

11.06.2016 klo 20.46

Kuka on David Ghetta tai Jason Deurulo? Tuiskulta sentään pystyy nimeämään pari biisiä, mutta noista kahdesta en ole koskaan kuullutkaan. Luulisi, että juhannusfestareilla olisi vähän tunnetummat esiintyjät edes...
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova