Tuorein sisältö

Ranskalla yritystä Euroviisuissa - Saksa luottaa Popstars-bändiin

09.03.2008 klo 23.00 | Luettu: 1932 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ranska heittää Euroviisulavalle reilummin yritystä. Sébastien Tellier on valittu Ranskan tämän vuoden viisuedustajaksi. Tellier esittää kilpailussa kappaleen Divine. Euroviisuja varten kappaleesta tehdään osittain ranskankielinen versio. Ranska aikoo näin kiertää historiallisen hetken, viisu olisi ensimmäinen englanniksi esitetty Ranskan edustusbiisi.

Ranskan edustuskappale on lohkaistu Tellierin äskettäin julkaistulta kolmannelta sooloalbumilta Sexuality, joka on tällä hetkellä Ranskan albumilistan kakkossijalla. Albumin on tuottanut maineikkaan ranskalaisbändin Daft Punkin toinen keulahahmoista Guy-Manuel de Homem Christo. Tellier on tehnyt yhteistyötä myös toisen tunnetun ranskalaisyhtyeen Airin kanssa.

Kilpailun suurena rahoittajamaana Ranska on automaattisesti mukana Euroviisujen finaalissa 24. toukokuuta.

Ranskan viisubiisi löytyy täältä. Sébastian Tellierin MySpace-sivulta löytyy lisää musiikkia.

Saksaa edustaa Serbian Euroviisuissa tyttöbändi No Angels kappaleella Disappear. Saksan ensimmäisenä Popstars-bändinä tunnettu yhtye perustettiin vuonna 2000. Yhtye hajosi vuonna 2003, mutta noin vuosi sitten Nadja, Lucy, Sandy ja Jessica päättivät yrittää uudellee. Comeback-singlen Goodbye to yesterday menestyksen myötä yhtye sai kutsun Saksan euroviisukarsintoihin.

Saksan viisubiisin voit katsoa täältä.

Lähde YLE.fi/euroviisut


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruotsin viisuveteraa... Elviksen tytär ei ol... >

Keskustelut (1 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

09.03.2008 klo 23.33

Mitä nyt oon näitä varmistuneita biisejä jonnii verran kuunnellunna, niin näyttäs jälleen tänä vuonna suurin osa kappaleista olevan sitä samaa monotonista valtavirrasta erottumatonta pàskaa. Kappaleissa ei ole edes kunnon melodioita. On joko vain tylsä laulu tai sitten poppitaustat. Onneksi Suomella sentäs on vähän erilaista kamaa sekottamassa soppaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova