Tuorein sisältö

Tuskaan pääsee oikealla t-paidalla

20.06.2016 klo 12.53 | Luettu: 2742 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingin Suvilahdessa 1.-3.7. juhlittava Tuska julkistaa uuden lippumuodon - t-paidan!

Tuska tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena festivaalina ja tapahtumajärjestäjänä festarikävijöille uudenlaisen pääsylippuformaatin, jota Suomessa ei ole aiemmin toteutettu; personoidun t-paidan.

Tänään alkavassa kampanjassa lipunostajilla on mahdollisuus tilata tyylikäs Tuska-paita, joka on samalla myös pääsylippu festareille. Tuska-paita on mustanvärinen ja niitä on saatavilla kaikissa koissa (S-XL). Malli on unisex, eli sopii sekä naisille että miehille.

Paitaan painetaan Tuska-logon lisäksi yksilöllinen viivakoodi, jolla varmistetaan sujuva ja nopea sisäänpääsy festareille.

Paidan hinta on 25€ (sisältäen alv:n) sekä valittu lipputyyppi ja postikulut 2€. Paita toimii lippuna kaikissa hintakategorioissa. Kolmen päivän Tuska-paita-lipuissa paidalla saa rannekkeen paikan päällä, kahden ja yhden päivän Tuska-paita-lippu toimii sellaisenaan sisäänpääsynä molempina päivinä.

Hankkeen toteuttavat yhteistyössä Tuska ja Ticketmaster. Paidat ovat myynnissä nyt Ticketmasterin verkkokaupassa osoitteessa www.ticketmaster.fi. Kampanja kestää koko kuluvan viikon ja t-paita-pääsylippuja voi ostaa juhannussunnuntaihin 26.6. saakka. Paita toimitetaan tilaajien kotiovelle postilähetyksenä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Progressiivisen rock... Heavyklassikoita jäl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova