Tuorein sisältö

Timo Tolkki hermostui Hesarille

10.03.2008 klo 09.57 | Luettu: 7095 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stratovarius-johtomies Timo Tolkki on pahoittanut mielensä Helsingin Sanomien Nyt-liitteen artikkelista, jossa pyöriteltiin Tolkin soololevyn Saanan ympärille muodostunutta kohua. Tolkki ihmettelee MySpace-sivuillaan "Hesarin lähteneen Seiska-tyyliselle tielle". Tolkki kertoo lähettäneensä lehdelle vastineen, jossa kertoo oman näkemyksensä asiasta. Tosin mies epäilee vastineen jäävän julkaisematta.

Ohessa otteita Timo Tolkin vastineesta:

- Luin Nyt liitteestä itsestäni kirjoitetun artikkelin, jollaisia on yleensä lähinnä ns. roskalehdissä. Enpä olisi uskonut Hesarin perustavan kirjoitustaan nettisaittien "faktoihin" tai huhuihin, joita meikäläisen ympärillä jostain syystä riittää.

- Stratovarius ei ollut vuonna 2004 "käymistilassa" vaan tekemässä uutta levyä. MissK eli Katriina Wiiala oli yhtyeessä kuukauden verran ja se liittyi isompaan sekoiluun joka bändissä oli tuolloin meneillään. Ja yllättäen kaikki lehdet olivatkin kiinnostuneita Stratosta.

- Se, että HS perustaa tai kirjoittaa minusta Imperiumin nettipalstaan vedoten on minusta käsittämätöntä. En vieraile nettipalstoilla paitsi omallani, mutta tiedän, että kyseinen palsta on erittäin negatiivinen, törkeä.

- mutta kun sitten yllättäen sukulaiset ja ystävät alkavat soitella nähtyään MTV kolmen teksti tv:n uutisen, jossa kerrotaan minun olevan "vakavasti sairas", mennään jo liian pitkälle.

- Mutta törky kiinnosti välittömästi, kun viihdepäällikkö meilaili "voinko soittaa heti"?.

- En kommentoinut mitään minusta kirjoitettua, kunnes yllättäen useat ns. vakavammat nettisaitit kirjoittivat totena Imperiumin "tietoja". Ainoat oikeat tietolähteet ovat omat kotisivuni. Ikävää, että Hesarikin on lähtenyt tälle tielle.

(Kommentit suoria lainauksia Timo Tolkin vastineesta Helsingin Sanomille)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oulun Qstockin lista... Terror tuo moshpitin... >

Keskustelut (5 viestiä)

Kunnianloukattu

10.03.2008 klo 11.16

Tarkoitetaan kai:

"Ainoat oikeamieliset tietolähteet ovat omat kotisivuni..."

Vissiin joku typo käynyt. Kiistattomasti kun on todistettu mm. se että Timo itse vuoti levynsä p2p-verkkoihin. Tiedostojen id3-tagissa oli sama iTunesin tekemä tunnuskoodi, joka on joka koneella uniikki ja se täsmäsi Saanan virallisiin mp3-sampleihin, jotka tulivat nettii paremmalla laadulla myöhemmin.

Voi silti että miespolo uskoo itsekin noihin juttuihinsa.
lainaa
DonHessu

Rekisteröitynyt 03.12.2007

10.03.2008 klo 12.03

Mitä ihmettä, miksi mies olisi itse vuotanut levynsä nettiin?
lainaa
Tolkien

10.03.2008 klo 12.10

Hahah.. se koira älähtää johon kalikka kapsahtaa vai miten se meni :)
lainaa
Rams

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.03.2008 klo 13.01

DonHessu kirjoitti:
Mitä ihmettä, miksi mies olisi itse vuotanut levynsä nettiin?


"Joku pölli mun musat ja pisti nettiin" on huomattavasti helpompi tarina saada lööppeihin kuin "moi mä pistin musaa nettiin".
lainaa
Täysipäinen

10.03.2008 klo 13.24

Tolkin on aika hyvä väheksyä Imperiumin nettipalstan luotettavuutta, jos hänen oman Goldelworks-tuotantoyhtiön sähköpostia käyttävä "Jari Jokinen" kirjoittelee palstalle ja aiheettomasti uhkailee ihmisiä "rikosilmoituksella" (tutkintapyyntö olisi ehkä oikeampi ilmaisu). Ja vielä paremmaksi asia vain muuttuu, kun tästäkään ei ole tehty tutkintapyyntöä. Hienoa selittelyä tämäkin, että "en vieraile muilla palstoilla, mutta tiedänpä vaan"...

Tolkki on tämän päivän Viiltäjä-Jack: Ihan kujalla koko mies.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova