Tuorein sisältö

Mistä kaivetaan oikeanlaista vihaa Metallican biiseihin, Lars Ulrich vastaa

28.06.2016 klo 11.03 | Luettu: 3189 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruotsin yleisradion SR:n haastattelussa Metallican Lars Ulrich vastasi kysymykseen, mistä kaivetaan esiin oikeanlaista vihantunnetta Metallican biisien kirjoitusvaiheessa.

Ulrichin mukaan asiaa kysytään usein. Rokkari kertoo varttuneensa kulttuurimyönteisessä ja kulttuuririkkaassa ympäristössä. Raskaampaa musiikkia soittavat hahmot tulevat usein vaikeista kotioloista, takanaan kapinointia ja vihantunteita jopa omia vanhempiaan kohtaan.

"Minä en koskaan kokenut moista joten minua veti raskaamman rockin puoleen puhdas energia ja yhteenkuuluvuuden tunne. Vihan tunteilla ei ollut siinä roolia".

Ulrich toteaa taustalla olevan myös tanskalainen luonteenpiirre. Rokkarin mukaan tanskalaiset ovat luonnostaan jossain määrin toisinajattelijoita.

Metallica on aina ollut omassa kuplassaan, valtavirran ulkopuolella. Ulrichin mielestä Metallica ei tuntenut missään vaiheessa olevansa osa suurempaa musiikillista liikettä. "Metallica ei tuntunut sopivan mihinkään lokeroon". Metallicassa on aina ollut vaihtoehtoista energiaa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivä pilalla: Batma... Soundgardenin albumi... >

Keskustelut (3 viestiä)

lopettakaajo

28.06.2016 klo 11.46 1 tykkää tästä

Vihaa? LOL.

Mikä takaperoinen ryhmä. Eikös tää sama bändi myös omia fanejaankin tyrannisoinut ja imenyt kuiviin? Vähän kun somessa tai jossakin kipaleita jakoivat?

lainaa
tirskuilija

28.06.2016 klo 16.43 2 tykkää tästä

"Vihaa" *tirsk*
lainaa
vhiodfbhio

28.06.2016 klo 21.52

Joo suomalaisen vihan rinnalla kalpenee kaikki tämmöinen maailmalla tapahtuva "vihamaisuus". Vain täällä osataan vihata niin naapureita, perhettä, töitä, mamuja, lapsia, työttömiä, eläkeläisiä, miljonäärejä, itseä ja koko elämää sopivalla paatumuksella
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova