Tuorein sisältö

Slayerin Tom Arayan asekommentit hämmentävät

29.06.2016 klo 11.05 | Luettu: 1634 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Metalliveteraani Slayerin Tom Araya on esittänyt kommenttia USA:ssa keskustelunaiheena olevan aselupakäytännön tiukentamisen tiimoilta.

Araya keuhkosi Sveitsissä Prattelnin keikalla ennen Mandatory suicide -biisiä omat teesinsä;

"Pitäisikö jokaisen kotitalouden omistaa ase? Ei? Mielestäni jokaisella pitäisi olla kotonaan ase. Se ei ole muka oikein? Miten muuten pystyt puolustautumaan. Elämme maailmassa, jossa sinun pitää pystyä puolustamaan itseäsi, maatasi Varsinkin tunkeutujilta vastaan, jotka haluavat vahingoittaa sinua".

Araya ei halua mainita suoraan nimeltä mutta rokkarin mielestä muissa maissa asiat ovat paljon huonommin. Ihmisille ei anneta lupaa puolustaa itseään. Siksi ihmisiä kuolee.

Tom Arayan palopuhe;(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tilannepäivitys: Gam... Wanaja Festivalilla ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Araya-poliitikkomies

29.06.2016 klo 15.38

Samanlainen puhe oli Helsingin keikalla viime vuoden lopulla War Ensemblen alussa. Oli turhan vakavaa meininkiä, meinas hyvä fiilis lopahtaa kun meni tyhjänpäiväisen politikoinnin puolelle. Toki hienoa, että otetaan kantaa asioihin, mutta sellainen hyvää tunnelmaa laskeva saarnaaminen on taas asia erikseen.
Postmortem

29.06.2016 klo 16.28

Miksi tästä nyt uutinen tehtiin? Slayerin keikoilla käyneet ovat kuunnelleet vastaavia juttuja jo vuositolkulla, ei mitään uutta auringon alla.
edhu

30.06.2016 klo 23.43

En näe siinä mitään hämmentävää että ihmisillä on moraalinen oikeus puolustaa itseään kotiinsa tunkeutuvaa vastaan, sanoi mikä tahansa laki mitä tahansa missä tahansa.

Kirjoita kommentti

20283

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova