Tuorein sisältö

Jalometalli käynnistyy perjantaina, tiedossa yksi peruutus

05.07.2016 klo 21.48 | Luettu: 2109 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Oulun Jalometalli käynnistyy perjantaina. Perjantain ja lauantain aikana Oulun Kuusisaaressa nähdään neljällä lavalla 34 metallipitoista esiintymistä. Festivaalin portit avautuvat molempina päivinä klo 15 ja ensimmäiset bändit aloittavat puoli tuntia myöhemmin. Soitto loppuu puoliltaöin ja alue suljetaan klo 00.30, minkä jälkeen suunnaksi voi ottaa Hevimestan Jalot Jatkot.

Accuser on joutunut perumaan keikkansa. Yhtyeen esiintymisslotin täyttää Mors Subita.

Perjantain pääesiintyjänä loistaa ruotsalainen Sabaton. Länsinaapurin metallitarjontaa täydentävät At the Gates, The Haunted, Spiritual Beggars sekä The Duskfall. Perjantain odotetuimpia hetkiä on myös kotimaisen Thyranen ainutkertainen paluu ja -jäähyväisetskeikka.

Lauantaina kansaa liikuttaa Anthrax ja saksalainen Exumer. Kotimaisen metallitarjonnan kruunaavat Moonsorrow, Swallow the Sun, Wolfheart ja The Man-Eating Tree.

Jatkot juhlitaan Oulun Hevimestassa. Perjantaina riekutaan coverien tahtiin, kun oululainen Conspiracy soittaa King Diamondin tuotantoa ja seinäjokelainen Forever One kunnioittaa Sentencedin perintöä. Lauantaina Jaloilla Jatkoilla möykkää Mokoma, joka tarjoilee kuulijoilleen erityisen Pikametalli-Specialin.

Tapahtuma on K-18, minkä johdosta anniskeluoikeudet ovat voimassa koko virallisella festivaalialueella.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ghostbusters kokeile... Daniel Radcliffe sol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova