Tuorein sisältö

Pixar ei tee enää jatko-osia; julkistettujen jälkeen; paitsi jos konkurssi uhkaa

06.07.2016 klo 19.12 | Luettu: 5146 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pixar ei suunnittele uusia jatko-osia, kertoo Pixar-pomo Jim Morris.

Jos tahdot nähdä lähitulevaisuudessa jatko-osan esimerkiksi Inside Outille tai WALL-E:lle, lausunto on merkittävä. Toivo on menetetty.

Mitään ei ole peruttu. Doria etsimässä eli "Nemoa etsimässä 2" saapuu Suomeen 26. elokuuta, Autot 3 valmistuu kesällä 2017, Toy Story 4 kesällä 2018 ja Ihmeperhe 2 kesällä 2019.

Pixar saattaa tehdä jatko-osia näiden elokuvien jälkeenkin, jos alkuperäiset ohjaajat niin tahtovat, mutta suunnitteilla on vain uusia tarinoita. Milloin alkuperäiset ohjaajat "tahtovat"?

Nemo-ohjaaja Andrew Stanton ohjasi hitin WALL-E ja flopin John Carter. Sitten hän tahtoi kakkososan Nemolle. Ihmeperhe-ohjaaja Brad Bird ohjasi hitit Rottatouille ja Mission: Impossible – Ghost Protocol ja flopin Tomorrowland. Sitten hän tahtoi kakkososan Ihmeperheelle.

"Pixar ei suunnittele jatko-osia" on huomionarvoinen väite siinä mielessä, että aiempi tarina oli tämä: "Pixar tekee upouuden elokuvan joka vuosi ja lisäksi jatko-osan joka toinen vuosi". Tämä väite ei pitänyt paikkaansa missään vaiheessa, mutta viime vuosina se on ollut Pixarin tavoite.

Sisarfirma Walt Disney Animation Studios on vasta pääsemässä kakkosen makuun. Frozen 2 ja Räyhä-Ralf 2 ovat tulossa ja Zootropolis 2:sta on ollut puhetta.


Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruisrockin liput väh... Stop-motion-samurai ... >

Keskustelut (2 viestiä)

J4n1

06.07.2016 klo 22.45 4 tykkää tästä

"Sisarfirma Walt Disney Animation Studios on vasta pääsemässä kakkosen makuun."

Kaksimielisyys FTW
lainaa
Joni

07.07.2016 klo 18.18 6 tykkää tästä

hyvä perse
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova