Tuorein sisältö

Timo Tolkin Saana myynnissä

11.03.2008 klo 09.49 | Luettu: 3396 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stratovarius-johtotähti Timo Tolkin kohuttu rock-ooppera Saana - Warrior of Light pt.1 - Journey to Crystal Island on ladattavissa maksua vastaan miehen kotisivuilta www.timotolkki.com. Sivuilta löytyvät myös näytteet itse levystä.

Tällä hetkellä saatavilla on pelkästään ladattava tiedosto, 7,77 euron hintaan. CD-versio tulee markkinoille huhtikuun alussa (13 e), cd:stä voi tehdä ennakkovarauksen. Tolkki julkaisee albumista myos cd/dvd:n sisältävän version sekä pelkän dvd:n, jossa käydään läpi koko Saana-albumin tarina.

Nettikaupassa albumista kerrotaan seuraavaa:

Saana on Timo Tolkin ensimmäinen rock ooppera. Sitä työstettiin yli vuosi ja työtunteja kertyi noin kolme tuhatta. Se yhdistää musiikin, grafiikan ja videon tavalla, jota ei ole ennen tehty. Klassiset lyömäsoittajat, kuorot ja jousiorkesteri perinteisen rock yhtyeen kera sekoitettuna elokuvallisiin vaikutteisiin ovat teoksen keskeisintä antia. Saana on henkeäsalpaava tunteiden ja dynamiikan kokemus.

Saana haastaa kuulijansa uskomattomalla tarinalla naisesta joka on juuri päättämässä elämäänsä kun näennäinen ohikulkija pysäyttää hänet ja estää hänen aikeensa. Tämä ohikulkija on Damian ja hän vie Saanan matkalle joka muuttaa hänen elämänsä ainiaaksi. Hän ei ainoastaan löydä kohtaloaan ja tarkoitustaan. Hän löytää matkallaan myös suurimman salaisuuden, mitä ihmiskunta on koskaan tuntenut. Lopullinen taistelu hyvän ja pahan välillä on alkanut.

Saana on myös uraauurtava tavassa jolla se julkaistaan. Ymmärtäessään minne musiikkiteollisuus on menossa, Timo Tolkki päätti julkaista rock oopperansa ainoastaan omien internetsivujensa kautta. Timon Goldenworks tuotantoyhtiö on tuotteiden virallinen myyjä. Tätä levyä eri muodoissaan ei saa mistään muualta maailmassa eikä se tule olemaan levykaupoissa. Tämä mahdollistaa kuluttajaystävälliset hinnat ja suoran vuorovaikutuksen artistin ja fanien välillä. Levy-yhtiö tai levykauppa eivät ole välissä.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallica-rumpali lu... Sosiaaliset verkot t... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jesse

16.04.2009 klo 15.32

"Tätä levyä eri muodoissaan ei saa mistään muualta maailmassa eikä se tule olemaan levykaupoissa."

Niin ja sitten sitä voi ostaa kaupoista, levysellaisista, pitkin suomea... On tuo hyllyssä, kuriositeettina.
lainaa
Freya

05.09.2010 klo 17.32

Levy on loistava. Ainoastaan kylmät ja katkerat sielut rakastavat vihata levyjä kuten Saana.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova