Tuorein sisältö

Oh my - klassinen Star Trek -hahmo tuli kaapista

07.07.2016 klo 20.15 | Luettu: 4871 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Star Trek Beyond menee sinne, minne kovin moni ison budjetin leffa ei kehtaa. Elokuva aikoo paljastaa ohimennen, että John Chon näyttelemä luutnantti Hikaru Sulu on homoseksuaali.

Star Trek -materiaalia on liikkeellä paljon, mutta väitetysti paljastus ei ole ristiriidassa aiempien tarinoiden kanssa. Sululla on tytär, kuten on aiemmin mainittu, ja tyttärellä on kaksi isää.

Sulun alkuperäinen näyttelijä George Takei on homoseksuaali ja vanhoilla päivillään hänestä on tullut homoaktivisti. Sulun taustatarinan laajentaminen on kunnianosoitus hänelle. Kirjoittaja (ja näyttelijä) Simon Pegg ja ohjaaja Justin Lin tekivät päätöksen.

Alkuperäinen Star Trek -sarja oli aikaansa edellä monella tapaa. Ensi vuonna alkavan uuden sarjan tekijät ovat vihjanneet pyrkivänsä samaan: uusia hahmoja ei ole korvamerkitty tietynlaisille näyttelijöille kirjoitusvaiheessa.


Lähde: Herald Sun

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruusu lasikuvun alla... Faneille uusia mahdo... >

Keskustelut (4 viestiä)

Hartsa

07.07.2016 klo 21.49 1 tykkää tästä

Oikein. Toivottavasti tämä antaa osviittaa myös siitä, että sarja olisi yleisesti ottaenkin uskollinen juurilleen.
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

08.07.2016 klo 08.23

"Star Trek -materiaalia on liikkeellä paljon, mutta väitetysti paljastus ei ole ristiriidassa aiempien tarinoiden kanssa. Sululla on tytär, kuten on aiemmin mainittu, ja tyttärellä on kaksi isää."

...olisihan ne seksuaaliset mieltymykset voineet syntyä, vaihtua tai kenties vasta paljastua vaikka tyttären syntymisen jälkeenkin, joten olisiko tässä edes ollut mitään ristiriitaa?
lainaa
bdghisfs

08.07.2016 klo 19.14

Ei avaruusaikana ole enää mitään seksuaalisuutta, paitsi korkeintaan niillä jämäplaneetoilla olevilla vajakkisivilisaatioilla
lainaa
Super-Gay

10.07.2016 klo 12.44

Kuinka voi väittää että on "aikaansa edellä" jos mukaan ympätään homo-hahmo? Katso ympärillesi, homous on jo ajat sitten ohittanut valtavirrassa "aikaansa edellä" vaiheen. Homoja on joka paikassa. Hyvä niin. Mutta ei se kenestäkään mitään omaperäistä "aikaansa edellä" kulkevaa tee. Päinvastoin. Uusi sovinnaisuuden muoto. Sovinnaista epäsovinnaisuutta. Tylsää. Ideat selvästi vähissä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova