Tuorein sisältö

Battlefield-peleihin perustuva tv-sarja on tulossa

11.07.2016 klo 22.20 | Luettu: 3848 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Battlefield-peleissä suuri määrä pelaajia pääsee laajalle kartalle ammuskelemaan, käyttämään sotakalustoa ja suorittamaan tavoitteita. Tarinan tynkää tarjoavia yksinpelikampanjoita perinteisesti kritisoidaan, mutta Battlefield on myyvä nimi ja siksi samanniminen tv-sarja on suunnitteilla.

Tekijöillä tietenkin on tapana intoilla projekteistaan. Paramount TV:n pomo Amy Powell kuvailee pelisarjan tarinankerrontaa uskomattoman dynaamiseksi. Oscar-palkittu tuottaja Michael Sugar (Spotlight, The Knick) lupaa, että tv-sarja panostaa sellaiseen vahvaan tarinankerrontaan, joka on pitänyt pelisarjan suosittuna lähes 15 vuotta.

Sitä ei kerrota, mihin osaan tv-sarja perustuu tai mistä sodasta se kertoo. Aiemmin suunnitteilla on ollut Battlefield: Bad Company -tv-sarja, mutta se ei edennyt.

Uutiskuva on seuraavasta pelistä, joka kertoo ensimmäisestä maailmansodasta:


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruisrockissa villinn... Anette Olzonilta hen... >

Keskustelut (1 viestiä)

hvdpisphi

11.07.2016 klo 22.34 1 tykkää tästä

Kaikki se sotiminen aukaisee portaalin jonka vuoksi kaikki sodat sekoittuvat keskenään ja sitten tv-draamassa seurataan miten sotamies Ryan ottaa yhteen Spec-Ops Spartan Titanin kanssa ja kiintiönainen itkee toimistossa kun rakkaat miehet ovat koko ajan pulassa

Ei sillä, ihan rehelliselle Ramboarska-tv-sarjalle olis tilausta. Ihan liikaa lässynlässynsitkomia, dekkaria ja realitya. Marvelin Agentitkin ovat lähinnä West Wingia
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova