Tuorein sisältö

Within Temptation tekee hyvää

25.06.2007 klo 21.41 | Luettu: 1484 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hollantilainen metallibändi Within Temptation julkaisee toisen singlensä uutuusalbumiltaan The Heart of Everything. Yhtye luovuttaa Frozen-nimisen singlen myyntitulonsa lyhentämättöminä Child Helpline Internationalille.

CHI on 150 maassa toimiva lapsia ja nuoria auttavien puhelimien järjestö, jota edustaa Suomessa Mannerheimin Lastensuojeluliitto. CHI toimii kaikkialla maailmassa; Afrikasta Aasiaan ja Euroopasta Lähi-Itään sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikkaan.

Within Temptation haluaa nostaa singlen videolla esiin kauan vaietun tabun, perheen sisäisen lasten hyväksikäytön ja herättää aiheesta yleistä keskustelua.

-Sen jälkeen kun meistä tuli vanhempia, tulimme asiasta yhä enemmän tietoiseksi. Kun sanoitimme Frozen-singleä ja kuvasimme sen videota, ymmärsimme, miten vaikeaa tästä asiasta on puhua avoimesti. Halusimme nostaa aiheen esiin, koska siitä ei edellenkään keskustella julkisuudessa avoimesti. Hyväksikäytön uhrit kärsivät koko ikänsä eivätkä he uskalla avautua kokemuksistaan, koska heitä uhkaillaan ja he tuntevat syyllisyyttä syyttäessään oman perheensä jäsentä, toteaa yhtyeen laulaja Sharon den Adel.

Kun Frozen-video esiteltiin YouTuben videoportaalissa, sen katsoi parin päivän aikana 50 000 ihmistä.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Idols-Kristian nappa... Larry King juttelee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova