Tuorein sisältö

Christopher Nolanin sotaelokuvalle ensimmäinen traileri

05.08.2016 klo 16.00 | Luettu: 2792 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dunkirk on ison budjetin sotaelokuva Christopher Nolanilta. Ensimmäinen mainos on suhteellisen vähäeleinen Nolanin tyyliin.

Elokuva kertoo tositarinan Dunkerquen evakuoinnista, eli siitä, kuinka sadat tuhannet liittoutuneiden sotilaat vetäytyivät Ranskasta Iso-Britanniaan kesällä 1940. Saksalaiset olivat saaneet heidät saarroksiin. Liittoutuneet välttivät täydellisen katastrofin, mutta tappiot olivat mittavia.

Mukana ovat mm. Tom Hardy, Kenneth Branagh, Mark Rylance ja Cillian Murphy. Ensi-ilta on kesällä 2017.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: Yön r... Kotimaiselta raskaan... >

Keskustelut (2 viestiä)

Untersturmfyhrer

05.08.2016 klo 20.51 3 tykkää tästä

Dunkerquen ihme on historiallisesti melkoinen ja syy siihen löytyy saksalaisten tyhmyydestä/armeliaisuudesta/halusta kokeilla uutta ilma-asetta.

Saksa oli voinut panssareillaan lytätä liitoutuneiden joukot, mutta jostain kumman syystä hyökkäys pysäytettiin ja viimeistelytehtävä annettiin vain Luftwaffen syöksypommittajien tehtäväksi. Oliko tarkoitus kokeilla ilma-aseen tehokkuutta ennen Britannian ilmataisteluita, mutta historiallisesti katsottuna se oli täysin käsittämätön päätös.

Saas nähdä kuinka väritetty historiallinen sankaritarina sieltä tulee jos yksittäinen mies/ryhmä/komppania torjuu koko Wehrmachtin voiman.
lainaa
Bob

06.08.2016 klo 20.27

Ikäraja kiinnostaa. Batmanit olisivat toimineet paljon paremmin korkeammalla ikärajalla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova